Sådan fungerer Sports-indlægssåler

For aktive mennesker, der altid er på farten, er der en risiko for, at fødderne nogle gange kan blive slidt. Sports-indlægssålerne er her for at hjælpe, og giver dig følelsen af at løbe på skyerne! Indlægssåler kan hjælpe med at støtte dine fødder, og giver også behagelig polstring, der øger stødabsorberingen mellem dine fødder og jorden. Men hvad er de, og hvordan kan de hjælpe?

Hvad er indlægssåler?

Indlægssåler er indlæg, der passer ind i dine sko. De er normalt tynde med blød polstring i en fodlignende form, der ligger i din sko. Der er mange grunde til at købe indlægssåler, men for mange er komfort ganske enkelt den mest udbredte.

Hvordan virker indlægssåler?

Vi bruger meget tid på vores fødder ved at gå, løbe og endda stå. Belastningen, der kommer af den ene opgave efter den anden kan være ret stor, især uden hvile, og ofte kan træthedsfølelsen i fødderne komme frem.

I perioder med træning bliver vores fødder udsat for endnu mere belastning, hvilket betyder, at muskler, sener og knogler i vores fødder skal arbejde endnu hårdere. Over tid kan gentagne øvelser endda forårsage skade på disse afgørende, men sarte dele af kroppen, hvis den ikke passes ordentligt.

Sports-indlægssåler beskytter dine fødder under sport ved at skabe en barriere mellem dig og jorden. De giver også svangstøtte. Deres blødhed giver en behagelig pude, der støtter foden. Under træning, eller endda når du er i bevægelse, vil dette reducere den stress, fødderne kan blive udsat for fra hurtige

Hvad er fordelene ved indlægssåler?

Sportssåler reducerer primært belastning og pres på fødderne under træning. Indlægssåler kan også gøre bevægelsen meget mere behagelig og føles som en pude mellem dig selv og jorden. Da du kan fjerne indlægssåler er udskifte eller vaske dem, kan dine fødder holdes meget mere hygiejniske. Det kan være en god idé at købe to par og rotere dem dagligt for at holde dem rene og tørre i længere tid. Giv dem en chance, du vil måske aldrig vende tilbage til at træne uden indlægssåler igen!

LÆS ALTID ETIKETTEN. BRUG KUN SOM ANVIST. HVIS SYMPTOMERNE VARER VED, SE DIN SUNDHEDSFAGLIGE EKSPERT.

Scroll to Top