Fodpleje


Hvordan kan jeg stoppe fodlugt?

For at tage hånd om for meget transpiration er det en god idé at bruge sokker af naturlige materialer som bomuld og sko, der lader dine fødder ånde, så væksten af svampe og bakterier, der giver dårlig lugt, nedsættes. En anden måde at forhindre ubehagelige svampe på er at bruge en antibakteriel deodorantspray. Hvis du har transpiration, der er svær at behandle, kan en antilugtcreme hjælpe, men skohygiejne er også væsentlig. Prøv at bruge en spray-deodorant til sko og indlægssåler, fremstillet af aktiveret trækul til at fjerne dårlig lugt.

Scholl Fresh Step Antiperspirant

Hvordan kan jeg behandle ligtorne?

Vælg behagelige sko for at forhindre ligtorne i overhovedet at opstå. Hvis ligtornen allerede er dannet, kan du enten fjerne den eller beskytte den. Prøv cremer til fjernelse, og brug en fil efter fodbade. For at beskytte ligtornene, lindre smerte og mindske det ubehag, der skyldes gnidning og gnubning, kan du bruge beskyttende plastre lavet af filt, latex eller gel.

Scholl 2i1 EXPRESS ligtornsbehandling

Hvordan kan jeg behandle ligtorne?

Vælg behagelige sko for at forhindre ligtorne i overhovedet at opstå. Hvis ligtornen allerede er dannet, kan du enten fjerne den eller beskytte den. Prøv cremer til fjernelse, og brug en  fil efter fodbade. For at beskytte ligtornene, lindre smerte og mindske det ubehag, der skyldes gnidning og gnubning, kan du bruge beskyttende plastre lavet af filt, latex eller gel.

Scholl Vabelplastre