Behandlingspen til vorter og fodvorter

Produktegenskaber

  • Clinically proven
  • Synlige resultater pa 1 uge
  • Nem præcisionsapplikator med kun ét klik
  • Opbevares utilgængeligt for børn

Pakkens indhold: 2 ML

Produktbeskrivelse

Scholl Behandlingspen til vorter og fodvorter er et medicinsk udstyr til selvbehandling, der er klinisk dokumenteret til at behandle vorter og fodvorter på hænder og fødder. Behandlingspennen indeholder en gel, der er baseret på indholdsstoffet TCA-Active™, som fremkalder afskalning af den inficerede hud. Den fortykkede hud og den underliggende virus fjernes og erstattes af ny og sund hud. Pennen, der kun kræver 1 klik, har en præcisionsspids til målrettet påføring. Et blåt farvestof er tilsat gelen med henblik på endnu mere præcis påføring og for at undgå utilsigtet påføring på sund hud.

TCA-ActiveTM (based on Trichloroacetic Acid), Carbopol, Methylene Blue, Aqua.

• Opbevares utilgængeligt for børn • Opbevar pennen i den originale pakning ved stuetemperatur (15-25℃). Rens forsigtigt tippen af pennen med blødt papir og sæt låget ordentligt på efter brug. • Brug ikke produktet efter udløb; udløbsdato er printet på pennen og pakningen. Efter åbning har produktet en holdbarhed på 6 måneder, brug ikke pennen efter udløbsdatoen"

1. Påfør forsigtigt én blå dråbe (ét klik) af behandlingsgelen direkte på fodvorten eller vorten. Hvis én dråbe ikke dækker hele fodvorten eller vorten, skal du påfør endnu en dråbe gel. 2. Hvis gelen ved et uheld kommer i kontakt med sund hud, skal hele området rengøres med sæbe og vand for at forhindre irritation eller en brændende følelse i den raske hud. Du kan bruge en salve som vaseline til at beskytte det omkringliggende område inden påføring af gelen. 3. Lad gelen tørre i 10-15 minutter, inden du tager sokker, sko eller handsker på. 4. Tør forsigtigt spidsen med en serviet for at fjerne eventuel overskydende gel. Sæt hætten godt fast på pennen igen og sørg for, at pilene ikke længere flugter. Gentag behandlingen 2 gange dagligt i 4 dage. Hos børn med små fodvorter eller vorter påføres gelen 1 gang dagligt."

Pennen kan bruges af voksne og børn fra 4 år og opefter. Det anbefales, at voksne påfører gelen på børn. For børn anbefales det at ændre doseringsplanen til 1 påføring pr. dag, se instruktionerne under SÅDAN SKAL DU BRUGE BEHANDLINGSPENNEN TIL VORTER OG FODVORTER. Under graviditet eller amning eller hvis du har diabetes, dårlig blodcirkulation eller hudsygdomme, anbefales det at du taler med din læge inden brug.

EA_3125779

Product Code: 5701092115041