10 tips og tricks

9 tips og tricks til smukke, glansfulde negle fra Scholl

Alle vil have skinnende, glatte og naturlige negle, de kan vise frem til verden med stolthed, men det kan være hårdt arbejde at vedligeholde dem. Vil du vide, hvordan du får dine negle til at se sunde og naturligt skinnende ud? Læs videre for vores bedste tips til at opnå smukke negle, som du kan være stolt af.

Tip 1 - Neglehygiejne

God neglehygiejne er afgørende for at opnå smukke negle, som du kan vise frem - og det burde være en fundamental del af din negleplejerutine. Ved at rense og skrubbe, kan du undgå, at der vokser bakterier under neglende og undgå flækkede negle, hvilket kan forekomme ved gentagende eller længerevarende kontakt med vand. Pas godt på dit negleudstyr og desinficer det ofte for at fjerne bakterier. Undgå at dele negleudstyr med andre.


Tip 2  - Klip ikke neglebåndene

Neglebåndene er levende hud, og det er vigtigt ikke at klippe eller modificere dem. Det skyldes, at de er neglens naturlige beskyttelse mod svamp og bakterier, og når denne beskyttelse forsvinder, kan infektioner gøre skade på negleroden og give permanente negleskader. Det anbefales, at du i stedet bruger en neglebåndsskubber.


Tip 3 - Bid ikke negle.

Det er en dårlig vane, der alvorligt skader dine negle. Neglebidning betyder også, at du er nødt til at file dem igen og igen for at sikre, at de forbliver glatte, og det fører til, at dine negle bliver kortere end du ønsker. Derudover ser det ikke særlig godt ud - hverken neglebidningen eller neglene.


Tip 4 - Undgå slitage

Dine negle er ikke værktøj. Selvom det ind imellem kan være belejligt at bruge dem til at pille en label af eller til at skrabe noget af et bord, er det vigtigt at undgå at gøre det jævnligt. Undgå yderligere skade og unødvendig slitage ved at benytte værktøj, der er designet specifikt til formålet. Så næste gang du vil åbne breve, pakker eller anden indpakning, så benyt en saks eller en kniv i stedet.


Tip 5 - Neglefil

Negle begynder at knække ved det svageste eller mest udsatte punkt. Brug Scholl Electronic Neglefil til at udligne enhver ujævnhed. Regelmæssig filning og polering kan være en god måde at give dine negle et ægte wow-effekt. Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil har tre forskellige hoveder til filning, buffing og polering, så du får naturligt skinnende, smukke negle i løbet af ingen tid. Ikke alene vil dine negle se fantastisk ud, men du vil også kunne tilpasse dem til din egen stil, hvad enten det er en naturlig form eller noget, der virkelig skiller sig ud! For det bedste resultat, rens og tør dine hænder og fødder, før du begynder.


Tip 6 - Hold dig hydreret

Ser dine negle tørre og skrøbelige ud? Måske drikker du ikke nok vand. Så simpelt er det. Brug af Scholl Neglepleje olie kan hjælpe med at give fugt, næring og balsam til neglebåndene, neglene og huden. Hvis dine negle er for bløde, er de måske for meget i kontakt med vand, og brug af negle- og neglebåndsolie kan ligeledes afhjælpe dette.

Med hensyn til, hvor ofte du skal bruge negleolie, er det helt op til dig, da du som bruger kan vælge at benytte det ugentligt eller dagligt inden sengetid. Hvis du er i kontakt med desinfektionsmiddel flere gange om dagen, kan det hjælpe at benytte olien to gange om dagen. I alle tilfælde anbefales det, at du giver det lidt tid til at lade olien trænge ind. For et flot sidste touch, påfør Scholl neglepleje olie efter at have brugt Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil. Negleolien kommer med en smart børste, som gør det nemt at påføre.


Tip 7 - Brug handsker

At beskytte dine negle mod ting, er en anden vigtig ting at huske, når du passer og plejer dem. Hvis dine negle er for bløde, kan det skyldes, at de er for meget i kontakt med vand. Du rådes derfor til at bruge handsker, når du gør rent i hjemmet, for at beskytte dine negle og neglebånd mod væsker og kemikalier, som blødgør og beskadiger dine negle.


Tip 8 - Undgå indgroede negle

Specielt for tånegle bør du undgå runde former. Fil dem kvadratisk og ikke for korte. Hvis du har en indgroet negl, kan det gå i sig selv, som neglen vokser. Klip den ikke, det vil gøre det værre og forårsage infektioner. Gå hellere til en specialist, hvis du har problemer.


Tip 9 - Spis rigtigt

Din kost kan også være en faktor for dine negles helbred og udseende. En kost bestående af et højt niveau af antioxidanter, som findes i eksempelvis blåbær, hjælper med at beskytte din krops, og selvfølgelig dine negles, celler.

Udforsk vores Velvet Smooth Neglepleje produkter

Lær mere om, hvordan du passer på dine negle, med Scholls produkter