Scholl Light Legs Strømpebukser

Få følelsen af lette ben hele dagen 

Den moderne kvinde har mere travlt end nogensinde før. Uanset om hun går, sidder, danser, hopper, står eller løber sig gennem dagen, er beslutsomhed hendes drivkraft. Der er ikke noget at sige til, at benene ikke altid kan følge med.

Læs videre for at finde ud af hvordan Scholl Light Legs kompressionsstrømpebukser, kan genoplive og lindre dine trætte, tunge ben.

 

Scholl Light Legs strømpebukser

Trætte og ømme ben kan gøre det lidt tungere at komme igennem dagen. Scholl Light Legs forebygger og lindrer trætte og tunge ben, hele dagen. Tag blot dine Light Legs strømpebukser på om morgenen, så er du klar til en ny dag!

 

Hvad er kompressionsstrømpebukser?

Strømpebukser med kompression er designet til at påføre et blidt tryk på dine ben for at øge blodcirkulationen, reducere hævelse og lindre ubehag fra hævede eller ømme fødder. Normale strømpebukser kan nedsætte din blodcirkulation, hvis du står og går meget i løbet af dagen, hvilket kan give dig trætte og ømme ben

 

Hvordan virker Scholls Light Legs strømpebukser?

Light Legs strømpebukser fra Scholl er specifikt designet med vores Fibre Firm teknologi for at påføre en skånsom kompressionseffekt langs hele benet. Trykket virker opstrammende og former dine ben, samtidig stimuleres blodcirkulationen for at forhindre trætte, tunge og ømme ben, hele dagen.

 

Fordele ved brug af Scholls Light Legs strømpebukser:

Øger blodcirkulationen

Scholls Fibre Firm teknologi påfører et blidt og gradueret tryk på bestemte områder fra anklen til låret for at forebygge og lindre trætte, tunge og ømme ben, hele dagen.

Smukke og velformede ben

Det bløde, strækbare materiale påfører et skånsomt tryk langs hele benet, hvilket giver en opstrammende effekt og efterlader benene velformede og slankere.

 

En fantastisk følelse i benene

Scholls Light Legs strømpebukser er fremstillet af yderst komfortabelt og åndbart materiale, så dine ben ikke blot ser fantastisk godt ud- De føles også fantastisk godt, hele dagen.

Holdbar Ladder Lock teknologi

Vores Ladder Lock teknologi forhindrer strømpebukserne i at løbe og gør dem langtidsholdbare. Slidstærke tråde i høj kvalitet sørger for, at 60 denier strømpebukserne kan klare op til 100 vaske, og 50 vaske for 20 denier strømpebukserne, uden at miste hverken form eller farve.

Strømpebusker til enhver anledning

Vores Light Legs strømpebukser findes i et bredt udvalg af størrelser, farver og tykkelse så du kan vælge det perfekte par strømpebukser, til enhver anledning!

Scholl kompressionsstrømpebukser størrelsesguide

Anvend skemaet nedenfor for at finde den rigtige størrelse, inden du bestiller!

FAQ

Hvis du vil vide mere om Scholls Light Legs strømpebusker, kan du finde nyttig information her i FAQ afsnittet. Scroll ned for at finde svar på hvad andre kvinder ønsker at vide.

1. Hvad betyder navnet Scholl Light LEGS™?

Scholl Light Legs er strømpebukser med indbygget skånsom kompression, som hjælper med at forhindre og lindre trætte, tunge ben og som giver benene en opstrammet og slank effekt med en fantastisk følelse.

2. Hvad er gradueret kompression og Fibre Firm teknologi?

Gradueret kompression giver en blid sammenpressende effekt, som er kraftigst ved anklen og gradvist løsnes op ad benet. Kompression måles i mmHg (millimetres of mercury)

Scholl Light Legs strømpebukser anvender Fibre Firm teknologien i en gradueret kompression med 10 mmHg ved anklen, 5 mmHg ved læggen og 3.5 mmHg ved låret. Jo højere mmHg tallet er, des stærkere er kompressionen.

3. Hvorfor anvende Scholl Light Legs strømpebukser?

Dine ben anede ikke at de kunne have det så godt og samtidig se så godt ud, med Scholl Light Legs. Prøv dem!

4. Hvor mange timer om dagen skal jeg have mine Scholl Light Legs strømpebukser på for at få lette og lindrede ben?

Du kan bruge dine Scholl Light Legs strømpebukser i så mange timer, som du ønsker. De er så komfortable og bløde, at du måske endda vil beholde dem på i mere end 8 timer.

5. Påvirker det evnen til kompression hvis mine Scholl Light Legs strømpebukser løber?

Det påvirker ikke kompressionsevnen, hvis dine strømpebukser løber eller der går hul på dem. Strømpebuksen i 20 denier er mere fin i stoffet og kan naturligvis lettere løbe, derfor er de designet med en Ladder-LOCK™ løbefri teknologi, som forhindrer eventuelle huller i at løbe

6. Kan jeg anvende lotion og cremer under mine Scholl Light Legs strømpebukser?

Ja. Scholl Light Legs strømpebukserne kommer med tydelige instruktioner, til hvordan man tager dem på og de bliver ikke påvirkede af brugen af lotion og creme på benene.