Scholl GelActiv Indlægssåler til kvinder

Få dine høje hæle til at
føles som sneakers...

Kvinder ejer i
gennemsnit 20 par sko –
men bruger kun 5!

Hvorfor? Fordi resten er for ubehagelige at have på!

 

 

 Ikke to sko er ens, og siden man har så mange forskellige slags, har Scholl udviklet komfortable løsninger til flere skotyper, uanset om de er flade, åbne eller høje.

  

 

 

Scholl hjælper ens fødder i enhver situation. Giver beviseligt den dobbelte komfort


Scholl

GelActiv Indlægssåler

 

De nye GelActiv indlægssåler passer ind I alle sko, og behøver ikke at blive skåret til. Man skal bare fjerne den beskyttende film og sætte indlægssålen fast i skoen. Indlægssålerne er lavet af skridsikkert materiale med små prikker, som forhinder fødderne i at glide.

Passer til alle ens favorit sko

 

 

 

 

GelActiv Såler –
til hæle højere end 5,5 cm

 

 


Disse indlæggsåler er fokuseret på at holde foden på plads og sikre en komfortabel følelse. Det skridsikre materiale og de små prikker på indlægssålens overflade forhindrer foden i at glide. Den ultra-bløde gel lindrer presset på fodens trædepude.

 

 

 

 

GelActiv Såler -
åbne sko


Indlægssåler skal specielt være “usynlige” i åbne høje hæle. Derfor er vores indlægssåler til åbne sko gennemsigtige og ekstra tynde. Det ultra-tynde design forhindrer tæerne I at blive mast.

 

 

 

 

 

GelActiv Såler -
flade sko

 

 

 

 


Den rigtige indlægssål for små flade sko som ballerinaer. Denne indlægssål har et ekstra affjedrende design, og giver ekstra stød absorbering under hælene. Den sidder sikkert fast, og presser ikke tæerne.

 

 

 

 

 

GelActiv Såler -
hverdagshæle

 


Har man hverdags sko med små hæle på op til 5,5 cm, så er denne indlægssål det rette valg. Med blød gel og ekstra svangstøtte, vil man føle sig “let på tå” hele dagen lang. For en komfortabel følelse er affjedringen fokuseret på trædepuden og fodens bue.
4 nye indlægssåler

til kvinder

                  Til hæle højere
                  end 5,5 cm

           Åbne
            Sko

         Flade
          Sko

      Hverdagshæle


Læs mere

Scholl GelActiv
Såler

Scholl Velvet Smooth
Fodplejeserie