Scholl 2i1 EXPRESS ligtornsbehandling

Produktegenskaber

  • Effektiv og hurtig behandling
  • Velegnet til hårde og bløde ligtorne
  • Genanvendelig, nok til flere ligtorne

Pakkens indhold: 1 ML

Produktbeskrivelse

Scholl 2-i-1 stiften til fjernelse af ligtorne er en meget effektiv og hurtigt virkende metode til fjernelse af ligtorne.

Anvendes i 2 trin: Trin 1: Skrab forsigtigt de øverste lag hud af ligtornen for at begrænse den smertefulde gnidning. Det giver omgående lindring og gør det muligt for den behandlende væske at trænge ind i ligtornen/liktornen. Gentag hver 3. dag for at hjælpe med at fjerne den nedbrudte ligtorn liktorn. Trin 2: Behandlingsvæske Påfør behandlingsvæsken ved hjælp af applikatoren for at nedbryde ligtornen , såden kan behandles effektivt. Gentag hver dag. 

Må ikke bruges på ødelagt, irriteret hud. Ophør omgående med at bruge produktet, hvis der opstår ubehag eller irritation. Kun til udvortes brug bruk. Bruges  kun på det berørte område og ikke på rask hud.Opbevares utilgængeligt for børn. Bør ikke bruges brukes, hvis du er gravid eller ammer. Undgå kontakt med øjnene. Brug ikke andre produkter på det berørte område i behandlingsperioden. Kun til udvortes brug. Brændbar. Opbevares fjernt fra antændelseskilder. Må kun bruges som anvist. Opbevares tørt ved temperatur under 25 oC, og ikke i direkte sollys. Bør ikke benyttes af mennesker med sukkersyge (diabetes) eller dårligt blodomløb.  

Product Code: 5038483999189