Scholl In-Balance Smertelindrende Indlægssål Lænd, Size M: 40-42

Produktegenskaber

  • 1. Hjælper øjeblikkeligt med at absorbere trykinducerende stød gennem underkroppen
  • 2. Former sig efter fødderne, så din vægt fordeles mere jævnt, og trykket reduceres
  • 3. Hjælper med at stabilisere din fodstilling og støtter dermed din naturlige gangart

Pakkens indhold: 1 EA

Produktbeskrivelse

Støtter fodstillingen, hvilket kan reducere overførsel af tryk til lænden. Er målrettet dine fødder - en almindelig kilde til smerter i underkroppen i hverdagen Det nye sortiment af Scholl In-Balance® Pain Relief indlægssåler er udviklet sammen med et team af eksperter i biomekanik. Alle vores smertelindrende indlægssåler har en bevægelseskontrollerende Motion Control Structure®: Den rigtige form og kombination af materialer til at give ekstra støtte til specifikke områder af foden. Indlægssål i fuld længde til at støtte hele fodens stilling og forhindre områder med kraftigt tryk, således at belastningen fordeles mere jævnt. Heel Cup med fremragende støddæmpning til at reducere overførsel af tryk til lænden.

• Size S, 37-39,5: SKU 3076748
• Size M, 40-42: SKU 3076738
• Size L, 42,5-45: SKU 3076749

Før brugen skal du sikre, at produktet passer godt i skoen, om nødvendigt kan du tage den eksisterende indlægssål ud. Indlægssålens hæl skal anbringes mod skoens bagside, og om nødvendigt kan enden klippes til den ønskede størrelse ved at følge vejledningen på produktet. 

For nogle mennesker kan det tage lidt tid, før de smertelindrende indlægssåler føles behagelige. Fødderne har brug for at vænne sig til indlægssålens strukturelle egenskaber, så det kan være nødvendigt med en tilvænningsperiode. Om nødvendigt kan du opbygge brugen gradvist ved at gå med In-Balance Pain Relief indlægssålerne i et stigende antal timer hver dag, indtil du kan gå med dem hele dagen.
Hvis smerten varer ved, bør du afbryde brugen og konsultere en professionel rådgiver.

EA_3076738

Product Code: 5701092114075