Smertelindrende Indlægssåler

Hvorfor Scholl In-Balance™ Smertelindrende Indlægssåler?

Dine fødder absorberer et tryk på op til 500 tons i løbet af dagen. Når denne vægt ikke er jævnt fordelt, kan det medføre smertende områder med højt tryk. Scholl In-Balance™ Smertelindrende Indlægssåler er formet efter dine fødder, så du opnår klinisk dokumenteret trykaflastning. Skæv stabilisering af fodens position kan medføre unaturlige bevægelser under gang. Det skaber en belastning i foden, der kan forplante sig op i kroppen og medføre smerter i knæ, hofter eller lænd. Scholl In-Balance™ Smertelindrende Indlægssåler hjælper med at stabilisere din fodstilling og støtter dermed din naturlige gangart.

 Instruktioner: Sørg for, at produktet passer godt i skoen før brug, og fjern om nødvendigt den eksisterende indersål. For nogle kan det tage tid at få indlægssålene til at føles behagelige, da fødderne har brug for at vænne sig til indersålens strukturelle egenskaber. En indkøringsperiode kan være nødvendig.

Dine fødder kan være kilden til smerten i underkroppen

Lændesmerter kan sinke dine daglige gøremål. Ujævn trykfordeling eller skæv fodposition kan have negative virkninger, der medfører smerter i underkroppen. Scholl In-Balance™ Smertelindrende Indlægssåler lindrer smerter i underkroppen, når man har været på fødderne hele dagen. Disse såler, der er udviklet med et team af biomekanikeksperter, har Motion Control Structure® og er udviklet til at fungere på 3 måder: støddæmpende, omfordele tryk og stabilisere. 

Absorbere

Hjælper øjeblikkeligt med at absorbere trykinducerende stød gennem underkroppen. 

Trykfordeling

Former sig efter fødderne, så din vægt fordeles mere jævnt, og trykket reduceres.

Stabilisering

Hjælper med at stabilisere din fodstilling og støtter dermed din naturlige gangart.

Scholl In-Balance™ Smertelindrende Indlægssål Hæl

Tryk på ledbånd og sener kan medføre smerter i hælen. Scholl                                    In-Balance™ Smertelindrende Indlægssåler Hæl har et dobbelt lag af polstrende gel med fleksibel støtte til lindring af smerter i hælen som følge af plantar fasciitis eller hælspore.

Læs mere

Scholl In-Balance™ Smertelindrende Indlægssål Lænd

Stød i forbindelse med gang kan forplante sig op i underkroppen og forårsage smerter. Scholl In-Balance™ Smertelindrende Indlægssåler Lænd leveres med et indlæg til at reducere overførsel af tryk til lænden. Det er en indlægssål i fuld længde til at støtte hele fodens stilling og forhindre områder med kraftigt tryk, således at belastningen fordeles mere jævnt.

Læs mere

Scholl In-Balance™ Smertelindrende Indlægssål Svang

Scholl In-Balance™ Smertelindrende Indlægssål Svang har nænsom svangstøtte, som kan lindre tryk forårsaget af platfodethed.

Læs mere

Scholl In-Balance™ Pain Relief Knee to Heel Insoles

Det dybe hæl-indlæg er sammen med svangstøtten med til at reducere spændinger i underbenene. Det bidrager til at lindre smerter i knæene. Almindelig ¾ indlaeg. Hjælper med at lindre smerter i knæ, hæle og ømme ben forårsaget af stress ved gang.

Læs mere