Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil Wet & Dry

Produktegenskaber

  • Specielt udviklet til anvendelse på både tør- og våd hud i brusebadet eller badekarret.
  • Silkebløde fødder fra første anvendelse
  • Trådløs, med genopladeligt litium-ion-batteri
  • Fjerner blidt og effektivt overflødig hård hud
  • Med to hastighedsniveauer til individuel fjernelse af hård hud

Pakkens indhold: 1 EA

Produktbeskrivelse

Den nye Scholl Velvet Smooth Wet & Dry er trådløs og genopladelig. Den kan både anvendes på tør hud samt på våd hud i brusebadet eller badekarret. Takket være det specielt udviklede rullehoved fjernes overflødig hård hud lige fra den første anvendelse. To hastighedsniveauer muliggør en individuel rutine til effektiv og blid fjernelse af hård hud.

Almindelig brug:
Kontrollér, at rullehovedet sidder godt og sikkert i fodfilen. Må ikke bruges uden et påsat rullehoved. Tænd og sluk ved at trykke på power .
Brug til at skifte mellem lav og høj hastighed. Glid rullehovedet forsigtigt over den hårde hud og fortsæt, til huden er så glat, som du ønsker. Fodfilen standser, hvis du trykker for hårdt. Aftør eller skyl fødderne for at fjerne overskydende død hud og tørre fødder. Påfør fugtighedcremen og masser den ind i dine utroligt bløde fødder!

Forholdsregler: Kun til brug på hård hud og fødder. Brug aldrig fodfilen andre steder på kroppen. Brug den kun til det tilsigtede formål. Opbevares utilgængeligt for børn. Undlad brug på samme område i mere end 3-4 sekunder ad gangen. Stands brugen øjeblikkeligt, hvis der forekommer irritationer eller ubehag. Undlad brug på øm eller irriteret hud og hud med sår. Vær altid opmærksom på faren for at glide ved brug af produktet i våde omgivelser. Sæt ikke foden i vand i længere tid. Til genopladning af batteriet: Brug kun den aftagelige forsyningsenhed, der følger med dette apparat. Fodfilen må kun bruges sammen med den ladestation, der følger med dette produkt. Undlad brug af fodfilen under opladning.
ADVARSEL: Tag fodfilen ud af ladestationen, før den renses i vandet. Ladestationen er ikke vandtæt: Undlad opladning nær vand, undlad at skylle under vand og undlad brug med våde hænder. Netledningen kan ikke udskiftes. Hvis ledningen beskadiges, skal apparatet kasseres. Hold løst hår og beklædning væk fra fodfilen, mens den bruges.

Product Code: 5900627066555