FAQ: Scholl Velvet Smooth Fodplejeserie

Find svar på de oftest stillede spørgsmål her.

1. Hvad er årsagerne til tør hud og ligtorne?

Fødderne bærer os hele livet igennem dag efter dag. Men de får ofte for lidt opmærksomhed. Den tykke hud på fodsålerne bliver hurtigt tør, ru og revner let på grund af tryk, intensiv belastning eller for stramme sko. Som en reaktion på tryk og gnidningspunkter dannes der overflødige nye celler, og disse områder bliver hurtigt forhornede og får en uskøn gullig farve.

2. Hvad er konsekvenserne ved tør hud og ligtorne?

Hvis den hårde hud eller ligtornene ikke fjernes, kan den følsomme hud på foden sprække, og den bliver mere sårbar over for bakterier. Betændelse og svampeinfektioner i huden kan blive konsekvensen. Tør, skællet hård hud og ligtorne bør derfor fjernes regelmæssigt.

3. Hvad kendetegner den nye Scholl Velvet Smooth™ Elektroniske Fodfil med diamantkrystaller?

Scholl Velvet Smooth™ Elektroniske Fodfil med diamantkrystaller har et aftageligt rullehoved og en ergonomisk form til nem fjernelse af overflødig hud selv på små, utilgængelige steder. Apparatets rullehoved indeholder mikrogranulære partikler, der sikrer blid og nem fjernelse af ligtorne og hård hud uden at beskadige de intakte hudlag.

4. Hvad er fordelen ved Scholl Velvet Smooth™ Elektronisk Fodfil sammenlignet med manuelle fodfile?

Fjernelse af ligtorne og hård hud med den nye Scholl Velvet Smooth™ Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller er både hurtig og ukompliceret. Desuden kræver det mindre trykkraft, end der skal til ved brug af en almindelig manuel fil.

5. Hvad har ændret sig med Scholl Velvet Smooth™ Elektronisk Fodfil?

Scholl Velvet Smooth™ Elektronisk Fodfils rullehoveder er nu fyldt med finmalede diamantpartikler, der skaber forbedrede og mere effektive resultater efter fjernelse af ligtorne og hård hud. Udvalget af udskiftelige rullehoveder er blevet udvidet, og du kan nu få forskellige refill-rullehoveder, så du kan bruge en granulatstørrelse, der passer til ligtornens eller den hårde huds tykkelse.

6. Kan jeg også bruge Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil til hård hud på hænderne?

Ja, Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller kan også bruges til at glatte hård hud på de indvendige håndflader.

7. Hvordan fungerer Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller?

Mikrogranulater på rullehovederne på Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil fjerner nemt og blidt hård hud og ligtorne uden at beskadige de intakte hudlag. De nye udskiftelige ruller leveres med granuleringer i forskellige størrelser til effektivt og blidt at fjerne hård hud og ligtorne af forskellig størrelse.

8. Hvad er fordelen ved diamantkrystaller på de udskiftelige ruller?

Diamantkrystaller anvendes allerede i skønheds- og kosmetikbranchen og er kendt for deres peeling-egenskaber i eksklusive kosmetikbehandlinger. Desuden er diamanter et af de hårdeste materialer i verden. Som en komponent i de nye Velvet Smooth udskiftningsrullehoveder forstærker de ultimativt ikke blot funktionaliteten ved Velvet Smooth Elektronisk Fodfil, men de sikrer også en forbedret og mere effektiv fjernelse af hård hud og ligtorne.

9. Skal jeg have erfaring med fjernelse af hård hud eller ligtorne?

Nej, den er nem at bruge og har et sikkerhedsstop, så også begyndere blidt og grundigt kan fjerne hård hud.

10. Er der fare for at komme til skade under fjernelse af hård hud med Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil?

Nej, brugervenligheden og sikkerhedsstoppet betyder, at selv begyndere blidt og grundigt kan fjerne hård hud. Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil bør dog ikke anvendes på skadet, såret eller irriteret hud. Hvis der skulle opstå irritationer eller andre problemer, skal behandlingen straks afbrydes.

11. Hvor ofte kan jeg bruge Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil, og hvor længe bør en behandling fortsættes?

Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil kan bruges den ene gang efter den anden, så ofte du vil, indtil dine fødder føles bløde og fri for overflødig hård hud. Behandlingens varighed kan fortsætte afhængigt af den enkeltes belastning af fødderne og skoenes pasform. 

12. Hvorfor er der forskellige granulatstørrelser/ruller? Hvornår skal jeg bruge hvilken granulatstørrelse?

Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfils udskiftningsrullesortiment består af tre forskellige rulletyper: Ekstra Grov, Medium Grov og Fin. Afhængigt af den hårde huds tykkelse anbefales Medium grov eller Ekstra grov til at fjerne overflødig hård hud optimalt.

Ekstra grov-rullehovedet er meget velegnet til at fjerne tyk og genstridig hård hud.
Medium grov rullehovedet er velegnet til at fjerne overflødig hård hud effektivt, men blidt.
Mixed er en blandingspakke med rullerne "Ekstra grov" og "Fin", der kombinerer to forskellige granulatstørrelser. Ekstra grov rullehovedet er velegnet til fjernelse af tyk og genstridig hård hud, det fine rullehoved fuldender resultatet optimalt med en perfekt afslutning.

13. Bør jeg blødgøre mine fødder i et fodbad inden behandlingen, eller hvad er den bedste forberedelse til fjernelse af hård hud?

Nej, fødderne bør ikke blødgøres i et fodbad før anvendelse af Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller. Hvis den hårde hud bliver blød eller hæver på grund af fodbadet, kan det ske, at den hårde hud ikke helt kan fjernes. Overflødig hård hud fjernes optimalt på tør hud. Det er ikke nødvendigt at forberede fødderne.

14. Når jeg bruger min nye Velvet Smooth Elektronisk Fodfil, bliver apparatet ved med at stoppe. Hvad kan jeg gøre ved det?

Hvis du trykker for hårdt, slukker apparatet automatisk og skifter over til OFF-positionen. Det indbyggede sikkerhedsstop beskytter din hud og forhindrer dig i at fjerne for meget hård hud på én gang. Prøv at trykke mindre hårdt, og før apparatet over den hårde hud med ensartede bevægelser.

15. Jeg har meget tyk hård hud og behandling med Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil tager meget lang tid. Hvad kan jeg gøre?

Scholl Velvet Smooth-sortimentet har en granulatstørrelse, der passer til alle slags hård hud eller ligtorne. Rullehovedet med granulatstørrelsen Ekstra grov er fyldt med diamantpartikler og er udviklet specielt til blid og sikker fjernelse af tyk hård hud. Tidligere havde rullehovedet kun én granulatstørrelse. Det nye sortiment med tre forskellige granulatstørrelser gør det muligt for dig at fjerne endnu hårdere hud eller ligtorne. 

16. Jeg har allerede Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil. Kan jeg også bruge de nye ruller med diamantkrystaller på mit apparat?

Selvfølgelig kan du også bruge de nye Velvet Smooth udskiftelige ruller med diamantpartikler og forskellige granulatstørrelser på den Velvet Smooth Elektronisk Fodfil, du allerede har. 

17. Hvad er det bedste tidspunkt at fjerne af hård hud på?

Hårde belastninger og det forkerte fodtøj fører til en opbygning af tryk, der øger dannelsen af hård huds celler i din hud. Konsekvenserne er blandt andet grimme pletter med hård hud og smertefulde hård huds fortykkelser. Vi anbefaler derfor at fjerne hård hud og ligtorne regelmæssigt året rundt. Det er helt op til dig, hvornår på dagen du ønsker at fjerne din hårde hud.

18. Hvordan anvendes Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil?

Bevæg apparatet forsigtigt hen over den hårde hud for at fjerne overflødig hård hud. Tryk let til mellemhårdt. Undgå anvendelse på revnet eller blodig hud.

19. Hvordan holder jeg Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil korrekt i hånden for at fjerne hård hud?

Hold Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil i håndtaget med den ene hånd, og kør den forsigtigt over den hårde hud. 

20. Skal jeg skifte rullen ud, når den har været brugt et bestemt antal gange? Hvordan kan jeg se, hvornår rullen skal skiftes ud?

Rullehovederne skal skiftes ud, når de er slidt op. Slid afhænger både af behandlingernes intensitet og varighed. En udslidt rulle fjerner ikke længere hård hud så grundigt, da den komplette granulatstørrelse ikke længere helt er til stede. Som regel føles rullen lettere, og granulatstørrelsen er nedslidt. Køb udskiftningsrullehoveder efter behov. 

21. Hvordan skal de ruller, som jeg allerede har brugt, opbevares?

Hvis du skifter mellem rullehoveder med forskellige granulatstørrelser, er det bedst at bruge en lille plastpose til opbevaring af de ruller, der har været i brug, men som endnu ikke er slidt op. Du kan naturligvis også opbevare rullehovederne, hvor de plejer at være.

22. Hvordan bortskaffer jeg mine gamle ruller?

Gamle rullehoveder skal helst bortskaffes i spande til restaffald. Der er ingen særlige krav til bortskaffelse af gamle rullehoveder.

23. Skal jeg rengøre Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil på en speciel måde efter brug?

For at rengøre rullen skal den fjernes fra apparatet og skylles i rindende vand. Rengør apparatet med en fugtig klud. Tør apparatet og rullen med en ren og tør klud, og sæt rullen tilbage i apparatet.

24. Hvorfor bør mine fødder have særlig pleje efter anvendelse af Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil?

Særlig pleje efter fjernelse af overflødig hård hud kan forlænge resultatet og holde dine fødder silkebløde i længere tid. For at pleje dine fødder optimalt er det tilrådeligt at vaske dem efter behandlingen i et luksuriøst fodbad med Scholl Velvet Smooth Elektroniske Neglefil. Dette fjerner de sidste husskæl og plejer samtidig dine fødder Frau kvalitetsingredienser. For at opnå de bedste resultater anbefaler vi efterfølgende at smøre dine fødder ind med Scholl Velvet Smooth Intensivt Serum. Fodserummet giver intensiv fugt takket være grøn kaviar og hyaluronsyre.

25. Hvorfor skal mine fødder have særlig opmærksomhed og en speciel fodplejecreme?

Fødderne bærer os gennem hele livet dag efter dag. Men de får ofte for lidt opmærksomhed. Der er stor forskel på huden på hænderne og fødderne på grund af hudens struktur. De indvendige hånd- og fodflader er ca. ti gange så tykke som på resten af kropshuden, og derfor kræver de speciel pleje.

26. Hvilke fordele har Scholl Velvet Smooth fodplejeserien?

Scholl Velvet Smooth fodplejeserien har mange kvalitetsingredienser til professionel fodpleje i hjemmet, som harmonerer med dine personlige og individuelle behov for pleje.

27. Hvad gør Scholl Velvet Smooth fodplejeserien så speciel?

Scholl Velvet Smooth fodplejeserien virker med nogle meget specielle ingredienser, som ikke tidligere er blevet brugt til fodpleje, såsom grøn kaviar, vitamin A+E, omega-6, hyaluronsyre og mandelolie, der er velkendte fra andre fremragende hudplejeprodukter.

28. Skal jeg bruge alle produkterne samtidig for at opnå de optimale resultater, eller er det nok, hvis jeg for eksempel kun bruger Scholl Velvet Smooth Intensivt Serum?

De enkelte produkter kan kombineres individuelt for at skabe en fodplejerutine, der er fuldstændig tilpasset hver enkel persons behov. Scholl Velvet Smooth fodplejeserien indeholder nogle produkter, der passer til enhver, enten de bruges dagligt eller mere grundigt i weekenden.

Express-programmet (Velvet Smooth Elektronisk Fodfil + Velvet Smooth Intensivt Serum) er en god start for de travle, og der kan bygges op til det omfattende allround program. Mere detaljerede oplysninger om rutinerne kan ses på www.scholl.dk