FAQ: Scholl Velvet Smooth™ Elektronisk Neglefil

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

1. Hvordan bruges den?

Se instruktionsvideoen til Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil.

2. Hvordan skiftes batteriet?

Når først batteriet er brugt op, kan du skrue bunden af og erstatte batteriet med et nyt.

3. Hvilken slags batterier bruger den?

Du skal bruge 1 AA batteri, som allerede følger med apparatet.

4. Kan jeg også bruge produktet til tånegle?

Ja, selvfølgelig kan du det. Af hygiejniske årsager foretrækker nogle mennesker at have et separat sæt hoveder til tånegle.

5. Hvor længe holder hovederne?

De kan holde op til 12 uger afhængigt af, hvor ofte de bruges.

6. Kan man file hvilken som helt form?

Selvfølgelig. På instruktionsvideoen til Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil finder du forslag til negleformer.

7. Jeg har diabetes. Kan jeg bruge dette produkt?

Vi anbefaler, at du taler med din læse om produktet, før du bruger det.

8. Hvor ofte skal jeg bruge den?

Du kan file dine negle, når som helst du har brug for det. Det eneste du skal huske er, at om sommeren vokser negle hurtigere, end de gør om vinteren.

Omkring slibning: Når du kan mærke ujævnheder på overfladen af neglene, er slibehovedet løsningen, men overdriv ikke! Vi anbefaler, at du sliber hver negl højest 15 sekunder hver anden uge. Omkring polering: Når glansen er gået af dine negle, kan du bruge det hvide poleringshoved til at give dine negle glansen tilbage. For at forlænge glansen kan du bruge negle- og neglebåndsolie til at forstærke glansen.

9. Kan jeg stadig bruge min yndlingsneglelak?

Naturligvis! Dine lakerede negle skinner mere end nogensinde før, da den glatte overflade på dine nypolerede negle hjælper lakken med at reflektere lyset mere jævnt. For længere holdbarhed anbefaler vi at lægge et lag klar lak som base.

10. Hvor kan jeg købe den?

Du kan købe Scholls Velvet Smooth Elektronisk Neglefil, nye hoveder samt negle- og neglebåndsolie hos din lokale materialist, på internettet eller i større supermakreder. Kig efter den i nærheden af andre Scholl fodplejeprodukter - eller måske har butikken anbragt den sammen med andre negleprodukter som f.eks. neglefile, neglebåndspinde eller manicuresæt.

11. Hvordan rengøres den?

En fugtig klud er nok til neglepennen (husk, at den ikke er vandtæt). De løse filehoveder kan dog skylles, når de først er fjernet fra neglepennen.

12. Kan jeg bruge den under bruseren?

Den er ikke designet til at være vandtæt. Grunden til dette er ret simpel: At file, slibe og polere negle, kræver at neglene er tørre. Våde negle er for bløde.

13. I hvilken rækkefølge skal jeg bruge de forskellige hoveder?

Først bruges filehovedet til at give dine negle den rette form. Derefter udjævnes uregelmæssigheder med slibehovedet. Til sidst bruges poleringshovedet til at give neglene en dejlig naturlig glans.

14. Hvorfor er Scholls negle- og neglebåndsolie speciel?

For det første medfølger der en praktisk pensel, så du undgår at spilde, mens du påfører den. Penslen gør dig i stand til at lægge et tyndt lag olie direkte på din negl og dit neglebånd. For det andet indeholder den E-vitamin, Omega 3, og 7 forskellige olier, som er kendt for deres nærende egenskaber.

15. Hvordan skiller jeg mig af med mine brugte hoveder?

De skal helst placeres i affaldscontaineren. Der er ingen specielle krav til behandling af brugte hoveder.

16. Kan jeg bruge den på mit barn?

Nej. Babyers negle er for bløde til at blive filet eller slebet. Derudover mener vi ikke, at babyer overhovedet går op i at have glansfulde negle.

17. Kan jeg bruge den på min hund eller kat?

Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil er kun designet til mennesker. Dyrs negle er hårdere end vores, og katte og hunde reagerer måske ikke, som du forventer, når de hører og mærker en elektrisk neglefil.