FAQ: Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil Wet & Dry

Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil Wet & Dry

Som den stolte ejer af Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil Wet & Dry vil du få mange spørgsmål. Hvis du vil kende alle svarene, så læs vores svar på de oftest stillede spørgsmål.

1. Er Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil Wet & Dry helt vandtæt?

Ja, den er helt vandtæt og kan bruges under rindende vand eller i badekarret.

 

2. Kan jeg bruge mine rullehoveder med diamantkrystaller på Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil Wet & Dry?

Ja, de passer til apparatet, men da de ikke er beregnet til våd hud, anbefaler vi, at du bruger rullehovederne, der er specielt designet til Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil Wet & Dry.

3. Hvilken hastighed skal jeg vælge?

Det afhænger af dine behov, og hvordan den hårde hud ser ud. Hvis du har tyk hård hud, der skal fjernes, eller du gerne vil have en hurtigere behandling, skal du vælge den høje hastighed.

4. Hvornår skal jeg udskifte rullehovedet?

Det kommer an på, hvor ofte og hvor længe du bruger din Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil Wet & Dry. Når du opdager, at effekten bliver mindre, er det tid til at skifte rullehovedet.

5. Hvorfor er der forskellige rullehoveder?

Ligesom med den eksisterende Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil, så har vi udviklet forskellige rullehoveder til forskellige typer hård hud – så der altid er et, der passer til din hud.

6. Hvordan oplader jeg Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil Wet & Dry?

Der følger en ladestation og en ledning med til Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil Wet & Dry. Læs de medfølgende instruktioner, inden du bruger apparatet.