Every Step Counts

August 29, 2018

VI GJORDE DET! Takket være jeres skridt nåede vi sammen 500.000 donationer på tværs af Norden og tilsvarende beløb vil blive doneret til nordisk Røde Kors! Men lad det ikke stoppe dig fra at gå 10.000 skridt om dagen som en del af en sund livsstil. Hold dig opdateret i app'en om hvornår næste kampagne starter.

Tak fordi du deltog i 2018 kampagnen!

 

Maj 1, 2018

Scholl vil gerne hjælpe med at gøre verden til et sundere sted. Du kan bidrage til dette ved at øge antallet af daglige skridt. Studier viser at gennem at øge din daglige aktivitet med blot 20 minutters gåtur hver dag, kan du reducere risikoen for diabetes 2, sænke dit blodtryk og mindske risikoen for kræft. Jo mere du går, jo større fordele!

Samtidig går vi også op i helbredet for de der er mindre privilegerede. Derfor har vi indgået et samarbejde med Røde Kors. Med Scholls Every Step Counts app kan du nu donere dine daglige skridt til velgørenhed. Hver gang du går 10.000 skridt på én dag med Every Step Counts app'en, donerer Scholl et beløb tilsvarende et måltid til mennesker i nød via Røde Kors.

Håber du vil være med på denne rejse. God gåtur!

Download app'en nu

iOS: https://itunes.apple.com/app/every-step-counts/id1358439752         

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rb.everystepcounts