Hård vinter, bløde fødderVinteren kan være kold, barsk og ret ond ved din hud, men den behøver ikke også at være hård ved dine fødder. Find ud af, hvad det kræver at bibeholde bløde og smukke fødder i de kolde vinterdage.

Giv dine fødder noget ekstra omsorg
De kølige vinterdage kan betyde, at dine fødder er pakket ind i tykke sokker og støvler, men det betyder ikke, at du kan glemme alt om at holde øje med dem, indtil foråret kommer. En regelmæssig fodplejerutine er lige så vigtig om vinteren, som det er på andre tider af året for at undgå ophobning af hård hud og ligtorne samt holde dine fødder smukke og bløde. Prøv at finde tid til mindst én ugentlig fodplejesession – dine fødder vil takke dig for det.

 

Eksfoliering
At fjerne ophobning af hård hud er ikke kun til sandalsæsonen, når du viser dine fødder frem. Regelmæssig polering af fodsålerne med en fodfil vil forebygge ophobninger af fortykket hud og ligtorne, der ellers kan forårsage tryk og smerte, hvis du bruger meget tid på farten.

Hold dine fødder smukke og bløde med Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller, en elektronisk fodfil med et mikro-slibende rullehoved, der hjælper dig med at skrubbe den hårde hud væk problemfrit og hurtigt, så du kan bruge mere tid på hygge i sofaen og stadig være festklar på et øjeblik!

 

Gør fugtning af fødderne til en del af din skønhedsrutine
Kombinationen af det kolde vejr udenfor og varmt, tørt centralvarme indendørs kan skabe ravage i fugtighedsniveauet i din hud. Vores ansigter tager imod størstedelen af det, men fødderne kan også lide og efterlade fodsålerne og hælene tørre, afskallede og med smertefulde revner i værste tilfælde.

Forebyg problemerne ved at inkorporere fugtning af dine fødder i din daglige fodplejerutine, ligesom når du børster tænder. Brug en specielt designet fodcreme, der er rig på fugtige ingredienser, der virkelig hjælper med at bekæmpe tørheden.

Scholl Velvet Smooth Natcreme er perfekt til en hyggelig aften, da du kan massere den ind i dine fødder før sengetid og tage nogle bomuldssokker på for virkelig at indkapsle fugten og vågne med silkebløde fødder næste morgen.

 

Kan det være nemmere?