FodrefleksologiEn massage til velvære og afslapning! Vores fodsåler har et ekstraordinært stort antal nerveender, som det ikke altid er muligt at stimulere ved gang. Find ud af, hvordan refleksologi kan hjælpe med afslapning.


Hvad er det?

Refleksologi er en speciel massageteknik, der er baseret på stimulering af specifikke områder på fødderne, som er forbundet med visse organer i kroppen.

Hvad skal det bruges til?
Zoneterapi kan hjælpe med at stimulere interne organer, genoprette den psykofysiske balance og lindre nervøse muskelspændinger. Anbefales især til fysiske og følelsesmæssige problemer, da det er fremragende til at lindre spændinger og stress.

Hvad indebærer en behandling?
En behandling varer i ca. en time og udføres ved, at patienten ligger behageligt på et massagebord med hovedet lidt hævet. Behandleren trykker og masserer med tommelfingrene på udvalgte steder på foden ud fra et kort over reflekszoner.

Hvor mange behandlinger er der brug for?
Behandleren vil foreslå den rette mængde ud fra det problem, som patienten har. Efter mindst 5-6 behandlinger vil du normalt begynde at se resultaterne.

Hvad er resultatet?
Du kan forvente øget energi og en afslappet følelse i hele kroppen!