Tør hud om vinteren


Når temperaturen falder, og luften bliver tør, kan din hud blive det samme. Så du bør overveje effekten af vinteren for din hud, og hvordan du vil bekæmpe det for at sikre, at din hud forbliver blød og glødende hele året rundt.

Beskyt mod tørhed
Dit ansigt modtager størstedelen af vinterens kølige temperaturer, men dine fødder er heller ikke immune overfor kulden. Vintervejret kan få de naturlige olier i din hud til at fordampe, og dine fødder kan virkelig komme til at lide, fordi vores fødder er naturligt tørrere end andre dele af kroppen i de kolde måneder.

Sørg for at undgå tør hud på fødderne med en god fodcreme hver morgen for at indkapsle fugten og undgå, at huden bliver dehydreret. Prøv Scholl Velvet Smooth Intensivt Serum, der er perfekt til hurtig påføring, før du klæder dig på – formulaen er ikke fedtet og absorberes hurtigt ind i huden og holder dine fødder bløde hele dagen.

 

Sådan tackler du hård hud
Hvis du får en ophobning af hård hud og ligtorne på dine hæle, skal du ikke bare gemme dine fødder væk bag tykke sokker og meget varme vinterstøvler og tro, at du blot kan klare problemet til foråret. En kombination af råkoldt vejr det ene minut og central varme det næste kan virkelig udtørre fødder og dehydrere ligtornene og den hårde hud endnu mere.

I værste fald kan den tørre hud på dine fødder udvikle sig til revnede hæle, der kan gøre det smertefuldt at gå. Gør noget før det sker ved regelmæssigt at fjerne hård hud med en fodfil. Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller er ideel til fjernelse af hård hud i en fart, da det mikroslibende rullehoved tænder ved blot ét klik og sliber hård hud væk hurtigt og effektivt.

Følg derefter op med en nærende fodcreme som Scholl Velvet Smooth Dagcreme, der absorberes hurtigt og efterlader fødderne bløde og ernærede.

 

Prøv med en aftenrutine

Har du ikke tid om morgenen til at ordne det tørre hud på dine fødder? Intet problem. Aftenen kan være et godt tidspunkt at imødekomme vintereffekten på din hud. Selvom dine fødder ikke ser tørre ud, kan du holde tør hud i skak ved at begynde på en fodplejerutine om aftenen.

Først skal du vaske dine fødder – du kan prøve et afslappende fodbad med Scholl Velvet Smooth Fodbad, der kombinerer grøn kaviar, havserum og E-vitamin, der nærer, renser og blødgør. Smør derefter en fodcreme på, der er designet til at forebygge tør hud på fødderne.

Scholl Velvet Smooth Natcreme er ideel til kolde vinteraftener. Du skal blot massere den ind i dine fødder og derefter tage nogle bomuldsstrømper på. Derved undgår du både, at dine fødder bliver kolde, og det hjælper med at få fugten til at trænge længere ind i dine fødder. Du vil vågne op med de blødeste fødder hver morgen, der er klar til en ny dag.