Vigtige råd til smukke fødder som forberedelse til sommerenSelvom det føles som om, at der er 117 år til, så har sommeren det med at snige sig ind på én, når man mindst venter det, og den fanger dig på det forkerte ben – og uforberedt! Det kræver ikke så meget, som du tror at gøre dine fødder smukke og klar til sommeren og alle de begivenheder, den bringer med sig – om det så er grill på stranden, et sommerbryllup eller tumlen med bare ben i parken. Vi har samlet seks tips, der skal gøre dine fødder smukke og sommerklar, så tag et kig og sørg for, at du ikke bliver fanget på det forkerte ben i år!

Trin 1: Tag et fodbad
Forkæl dine fødder med et afslappende fodbad i 10-15 minutter, før du bruger nogle fodplejeprodukter (helst med en vandtemperarur på 37°C). Det vil ikke kun løsne dine fødder op, det vil også hjælpe porerne med at åbne sig op og forberede din hud på behandlingen.

 

Trin 2: Hold dine tånegle veltrimmede og glatte
Dette er et minimum, når man snakker om fodpleje! De vil ikke blot se meget bedre ud, men der vil også være mindre chance for, at de tilfører dig smerte og ubehag. Husk at bruge en ordentlig negleklipper, når du klipper negle, og husk at klippe dem lige, ikke ned langs hjørnerne. Det kan føre til smertefulde indgroede tånegle! Brug i stedet en fil til at afrunde hjørnerne og siderne af dine negle for at undgå, at hjørnerne på neglene knækker.

 

Trin 3: Trim dine neglebånd
Neglebånd, der ikke er vedligeholdte, kan gå ud over alt det hårde arbejde, du har lagt i at få dine negle til at se flotte ud. Så skub dine neglebånd blidt tilbage, når dine fødder har ligget i blød ved hjælpe af en afrundet neglebåndsskubber – husk kun at bruge udstyr, der egner sig til dette, da du kan risikere at få en infektion, hvis neglebåndet fjernes eller bliver revet op.

 

Trin 4: Skånsom fjernelse af dit hårde hud
For nogen er hård hud et vedvarende problem, men alle har forøget risiko for hård og revnet hud om sommeren. Du kan dog undgå at skulle lide af en smertefuld og irriterende revnet hud og hæle, hvis du tager dig godt af dine fødder hele året rundt! Scholl tilbyder en række produkter til at afhjælpe dette, som cremer, der opløser og blødgør den hårde hud på dine fødder. Det anbefales, at du anvender Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller for maksimal lethed og effektivitet. Det er så dejligt at have smukke fødder, der ser glatte ud, og med den nye elektriske fodfil kan du gøre det ubesværet. Ved at opbygge en regelmæssig rutine for fjernelse af hård hud bliver det muligt for dig at få en smuk, blød hud gennem sommeren uden meget besvær.

 

Trin 5: Intensiv og fortsat behandling
Fodcremer er endnu rigere på ingredienser end normale body lotions, og et dagligt forbrug af creme kan få dine fødder til at se smukke ud. Scholl Velvet Smooth dag- eller natcreme kan hjælpe dig med at opretholde din vigtige fodplejerutine, lige når du finder det mest belejligt.

 

Trin 6: Tag sol på den rigtige måde
Du bør ikke kun nøjes med at smøre dine ankler ind i faktor 25, især ikke, hvis du går med klipklappere! Man glemmer alt for ofte at smøre sine ben ind i solcreme, og det kan lede til skader af UV-stråler samt solskoldning. For at få den perfekte kulør skal du huske at påføre din hud den rette mængde UV-beskyttelse regelmæssigt, men du skal heller ikke dække den fuldkommen til! Det ser godt ud med en flot kulør fra top til tå, så hvorfor stoppe ved dine tæer og i stedet få en slem og smertefuld forbrænding på dine fødder?