Smukke fødder

 

En gør-det-selv-pedicure er det perfekte tidspunkt at slappe af, pleje din krop og gøre dit badeværelse til et luksuscenter!

Giv dine tæer lidt kærlighed en gang om ugen.


1. Forberedelse
Find alt det, du skal bruge til din pedicure, frem på ét sted, og anbring en lav, behagelig taburet eller stol i badeværelset. Hvis du har lyst til at høre musik, er dette et godt tidspunkt at slappe af med dine favoritnumre.

 

2. Blødhed
Sæt dig godt til rette, og påfør en eksfolierende creme med naturlige pimpsten og frugtsyrer for at eksfoliere og opfriske huden. Lad den tørre på huden, og børst derefter den tørrede blanding af for blidt at fjerne eventuelle døde hudpartikler.

3. Forkæl dig selv
For at gøre dine fødder endnu blødere, bør du forkæle dig selv med Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller. Dens avancerede mikroruller fjerner blidt områder med hård hud og giver dig skønne, bløde fødder.

4. Kom i form
Giv dine fødder en hurtig vask under varmt vand, og dup huden tør med et håndklæde. Klip derefter dine blødgjorte negle, og fil hjørnerne.

5. Ren velsignelse
Brug Scholl Intensiv Fodcreme til tør hud for at give et løft af ekstra fugt, og massér den omhyggeligt ind i dine fødder. Husk også mellem tæerne!

6. Perfekte negle
Påfør noget lak. Start med et underlag af klar lak, og brug vores gel tåskiller for at få et perfekt resultat.

7. Mere farve!
Og en opfriskning med din yndlingsfarve ved at føre børsterne i lange træk ned ad midten af din negl mod tåspidsen, og gør derefter det samme på højre og venstre side. Dine fødder ser vindunderlige ud!