Forkæl dine smukke fødder!Forestil dig dette: Stille, beroligende musik. Den lækre aroma fra duftlysene, der snor sig om dig. Forestiller du dig en femstjernet spa? Så tro om igen! Vi vil alle gerne bruge vores dyrebare mig-tid på at blive opvartet som en kongelig og have bløde, smukke fødder efter behandlingen, men i virkeligheden er det ikke alle, der har økonomien til det! Det kan dog overraske dig, hvor nemt en tur til spaen kan genskabes i dit eget hjem, især når det kommer til forkælelse af dine fødder. Lad os se på, hvad du kan gøre for at give dig selv spaoplevelsen fra dit badeværelses bekvemmelighed.

Den perfekte ”forkæl dine fødder”-atmosfære
Tag dig god tid, når du gør badeværelset klar, blandt andet ved at tænde stearinlys, afbrænde røgelse og afspille noget stille musik. Disse elementer i spaoplevelsen synes måske unødvendige, men det kan spille en vigtig rolle. Det dæmpede lys, den behagelige duft og afslappende musik kan reducere dit stressniveau og forøge din nydelse markant.

 

Tag et langt karbad
Slap endnu mere af ved at tage et langt, luksuriøst karbad. Det tjener to formål: det får alle dine bekymringer til at forsvinde, men det forbereder også din hud til de forskellige behandlinger, du måtte ønske. Et karbad vil blødgøre huden på dine fødder og klargøre dem til behandlinger – hvilket især er vigtigt, når man skal til at fjerne død hud. Et andet resultat ved denne afslapning, der måske kommer som en overraskelse er, at behandlinger som fjernelse af død hud bliver meget mere behagelige, da kroppen er meget mindre følsom, når ens stressniveau reduceres.

 

Behandlinger
Det her er hvad det hele handler om. Selvom atmosfæren og afslapningen er vigtig, tager du jo ikke kun til spaen for stearinlys og et bad. Der er flere behandlinger, du kan prøve derhjemme, som ansigtsmasker, body scrubs, vokse og hårfjerningscremer, men kun få er så afslappende og lønsomme (og oversete) som fodbehandling. Vores Velvet Smooth fodplejeserie tager sig af behandlinger som pedicure, fjernelse af hård hud og fodlidelser, men den kan også belønne dine fødder med et smukt udseende bagefter. Fødder er nogle af hverdagens ubesungne helte, der altid fører dig lige derhen, hvor du lyster. Det er på tide at fejre dem efter fortjeneste ved at bruge mere tid på dem i din daglige rutine og ved at give dem en forkælende pedicure i ny og næ! Lav dit eget pedicure-sæt med alle nødvendighederne: negleklippere, filer og hård hud fjernere og selvfølgelig Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller samt en kollektion af tre forskellige tromlehoveder (jævnt grov: til normal, hård hud, ekstra grov: til meget tyk, hård hud og Blødt strøg: til den perfekte og glatte finish). Tag et kig på Scholl Velvet Smooth fodplejeprodukter – de vil hjælpe med at passe på dine fødder og potentielt gøre dem veltilpasse og smukke.