Skønhed


Skønhed er også til fødder

Smukke fødder

En gør-det-selv-pedicure er det perfekte tidspunkt at slappe af og pleje din krop!

Læs mere

Fiskebehandling

Fiskebehandling er en eksfolierende behandling af fødder, som udføres af fisk i specielle beholdere. Det kan lyde mærkeligt, men det er værd at prøve.

Læs mere

Vigtige råd til smukke fødder som forberedelse til sommeren

Selvom det føles som om, at der er 117 år til, så har sommeren det med at snige sig ind på én, når man mindst venter det, og den fanger dig på det forkerte ben – uforberedt! Det kræver ikke så meget, som du tror at gøre dine fødder smukke og klar til sommeren og alle de begivenheder, den bringer med sig – om det så er grill på stranden, et sommerbryllup eller tumlen med bare ben i parken. Vi har samlet seks tips, der skal gøre dine fødder smukke og sommerklar, så tag et kig og sørg for, at du ikke bliver fanget på det forkerte ben i år!

Læs mere

Forkæl dine smukke fødder!

Forestil dig dette: Stille, beroligende musik. Den lækre aroma fra duftlysene, der snor sig om dig. Forestiller du dig en femstjernet spa? Så tro om igen! Vi vil alle gerne bruge vores dyrebare mig-tid på at blive opvartet som en kongelig og have bløde, smukke fødder efter behandlingen, men i virkeligheden er det ikke alle, der har økonomien til det! Det kan dog overraske dig, hvor nemt en tur til spaen kan genskabes i dit eget hjem, især når det kommer til forkælelse af dine fødder. Lad os se på, hvad du kan gøre for at give dig selv en spaoplevelse på badeværelset.

Læs mere