Vigtigheden af regelmæssig fodpleje


Det er vigtigt at have en regelmæssig fodplejekur for at holde dine fødder i god form, sunde og smukke. Lige fra daglig påføring af fugtighedscreme til ugentlig kontrol og opretholdelse af et sundhedsregime for dine tæer; forpleje begynder med klipning af neglene og slutter med poleringen og eksfolieringen af huden. Hold dine fødder smukke og din hud smidig med en smart fodplejerutine, der kan hjælpe dig med at elske dine fødder, så du kan tage selfies på stranden.

Hverdag

Hvis vi starter fra begyndelsen, er der én ting, du bør være sikker på at gøre hver dag, og det er at vaske dine fødder med omhu. Påfør en PH-venlig sæbe eller shower gel overalt på fødderne, mellem tæerne og på hælen, når du er i bad. Det reducerer bakteriemængden, sved og også hjælpe med at fjerne død hud. Du kan også eksfoliere huden, det holder den glat og fjerner mere død hud fra din fod. Smør dine fødder ind i creme, før du går i seng. Det vil give dig smidige, glatte og smukke fødder om morgenen uden noget postyr. Scholl Velvet Smooth Natcreme gør dig i stand til at opretholde din obligatoriske fodplejerutine om natten, så du vågner med smukke fødder om morgenen. Hvis du hellere vil bruge fugtighedscreme om morgenen, kan du prøve Scholl Velvet Smooth Dagcreme, der holder dine fødder fugtet hele dagen.

 

En gang om ugen

Du bør trimme dine tånegle regelmæssigt. Det vil, sammen med at file dem, holde dem korte nok til at føles veltilpasse, og det vil afværge ophobning af sved og svamp under neglen. Du kan bruge din søndag aften på din fodplejerutine, der indebærer trimning, affiling og udglatning. Brug Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller med et udvalg af tre forskellige rullehoveder (Medium grov: til normal hård hud, Ekstra grov: til meget genstridig hård hud og den blide rulle: til den perfekte og glatte finish), der kan klare den hårde hud uden besvær. Regelmæssig fodpleje er lig med sunde og smukke fødder og mindre sandsynlighed for infektion. Det resulterer også i smukke fødder, du ikke kan lade være med at vise frem. Arbejd på din rutine ved at starte med Scholl.