Julegaveidé: Scholl Velvet Smooth Fodplejeserien

 

Hvilke negleplejegaver er bedst til julen? Find ud af, hvad du skal give til den person, der elsker manicurer, pedicurer og velplejede, lækre negle mere end noget andet.Julegaveidéer

  • Hjælp hende med at tage sin manicure og pedicure til et helt nyt, professionelt niveau med Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil, et elektronisk negleplejende apparat, der filer, sliber og polerer dine negle hurtigt og nemt.

    Det er så nemt og ubesværet at få smukke og skinnende negle på få minutter. Apparatet har et specielt filehoved, der både lader dig file finger- og tånegle, og det laver pænere og mere præcise linjer. Det er et fantastisk produkt, der kan multitaske. Det kommer også med et sliberedskab, der udjævner riller og udglatter neglenes overflade samt et hoved, der polerer neglene, så de ser sunde ud med det samme.

  • Hvis du ved, at hun allerede har en Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil, kan du i stedet tilføje Scholl Velvet Smooth Neglepleje Olie til hendes samling. Den indeholder syv olier og vitaminer, der dagligt hjælper dig med at holde dine finger- og tånegle synligt skinnende og naturligt sunde.

    Olien skal masseres ind i negle og neglebånd en gang om dagen, før du virkelig kan se forskellen – det er det perfekte afsluttende touch efter en manicure med Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil. Dette er den perfekte julegaver til hende, der sætter stor pris på sine negle – men det er også den perfekte mulighed for en selvforkælende aften sammen!


    Du kan give dem, du holder af, alle de redskaber, de har brug for at få smukke, naturlige og skinnende negle uden besvær!