Historien bag smukke negle


En glamourøs manicure eller pedicure er den nemmeste måde at komplimentere et nyt outfit eller opdatere dit look til den nye sæson. Neglesaloner har vundet markant popularitet i den seneste tid, men hvor stammer vores besættelse af neglene fra? Har vi altid plejet vores negle? Vi ser på historien bag neglepleje og beskriver nogle af de fantastiske redskaber, der er til rådighed for os nu…

Hvor startede det hele?
Velplejede negle var en vigtig del af oldtidens aristokrati. I Egypten brugte de royale, inklusiv Cleopatra, henna til at farve deres negle røde for at symbolisere deres status. I det gamle Kina lod folk med høj status deres negle gro meget lange for at vise deres betydning. Efter den industrielle revolution i det 19. århundrede blev teknologien mere avanceret, og nye redskaber til negle begyndte at dukke op. De fleste kvinder tog sig af deres negle derhjemme med metalstænger, syrer og sakse, men i slutningen af 1800-tallet begyndte mange neglesaloner at åbne i Amerika, og de tilbød manicurer til dem, der havde råd til det. Derefter blev velplejede negle en vigtig del af moden. Efterspørgslen på neglelak, neglebeskyttere og redskaber til neglepleje eksploderede, da filmindustrien begyndte tidligt i den 19. århundrede, og de glamourøse Hollywood skuespillerinder viste deres perfekte, velplejede negle, der var dækkede af glansfulde farver, frem.

 

Neglepleje i dag
Nu om dage er det næsten lige så vigtigt at have velplejede negle som at børste tænder, og der er et væld af billige negleplejeservices. Du behøver ikke længere at bruge en formue på dyre manicures i salonen for at få strålende negle. En god neglerutine derhjemme er afgørende for skinnende, sunde og soignerede negle, og der har aldrig før været et større udvalg af kvalitetsbevidste redskaber…

  • Neglefile: Du kan købe en simpel sandfil, ellers har Scholl for nyligt introduceret Velvet Smooth Elektronisk Neglefil som et resultat af udviklingen inden for teknologien – så manicurer og pedicurer er nemmere end nogensinde før. Den elektroniske neglefil kommer med tre forskellige hoveder til filing, pudsning og polering.
  • Sakse: Enhver negleekspert vil sige til dig, at det især er vigtigt at have en saks til dine negle både af hygiejniske grunde, men også for at forebygge svækkede og ødelagte negle. Der findes sakse med et ergonomisk, unikt design til præcisionstrimning uden mangle bestræbelser men med ultimativ kontrol.
  • Fodfil: De fleste af os oplever ophobninger af hård hud på vores fødder, og det er bedst at have en fodfil ved hånden til at polere dine fødder glatte regelmæssigt, så du undgår fremtidige problemer som ligtorne. Du bør bruge Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller, hvis du vil have salonlignende resultater. Det er et smart elektronisk apparat med eksfolierende micro-tromler, som du kan bruge på tør hud til at polere dine fødder glatte igen.