Guide til lynpedicure


Regelmæssig fodpleje er vigtigt for at forebygge tør og hård hud på fødderne, samt til at hjælpe dig med at få sunde, smukke fødder. En af de nemmeste måder at gøre det på er med Scholls Velvet Smooth Elektroniske Fodfil med diamantkrystaller. Det er en af sommerens musthaves og er en let og ubesværet måde at fjerne hård hud fra dine fødder – uden at skulle en dyr tur til skønhedssalonen. Med dens ergonomiske form og mikrorulle med tre forskellige intensitetsniveauer, vil dine fødder i løbet af ingen tid være smukke, glatte og bløde.

Kom igang
Start med at vaske dine fødder, husk at tørre dem grundigt før du begynder. Derefter, vælg et rullehoved til den ønskede behandling og sæt det i maskinen – groft rullehoved til særligt tyk og genstridig hård hud, almindeligt rullehovedet til overskydende hård hud og soft-touch rullehovedet for en perfekt, blød finish. For at komme i gang skal du sørge for at du allerede har indsat fire AA-batterier og tændt din Scholl Velvet Smooth Elektroniske Fodfil med diamantkrystaller. Dette får mikrorullen til at rotere, og med den integrerede sikkerhedsstop er den blid og sikker. Nu kan du lade rullen begynde at bevæge sig langsomt over de områder af tør hud, som du gerne vil fjerne fra dine fødder. Prøv ikke at presse for hårdt mod huden, selvom der er en indbygget sikkerhedsmekanisme, der stopper mikrorullen, hvis du ved et uheld alligevel kommer til at gøre det. Undgå at behandle det samme sted i længere tid end 10 sekunder.

 

Behandlingen

Når du har behandlet alle hårde hudområder, og dine fødder er begyndt at føles glatte, sluk din Scholl Velvet Smooth Elektroniske Fodfil med diamantkrystaller og skyl dine fødder for at fjerne overskydende tør hud. Forkæl dig selv med et beroligende og afslappende fodbad - Scholl Velvet Smooth Fodbad indeholder grøn kaviar, havserum og E-vitamin, hvilket gør det til et afslappende og rensende fodbad specielt velegnet til brug efter en lynpedicure. For en fuldendt pedicure, brug Scholl Velvet Smooth Intensivt Serum. Serummet er perfekt til brug efter en pedicure, da det bidrager til at opretholde fugtbalancen i huden.

Hvis du i løbet af ugen har tid til det, eller hvis dine fødder får brug for ekstra pleje, anbefaler vi at du bruger Scholl Velvet Smooth Dagcreme. Cremen trænger ind i huden i løbet af 60 sekunder og fedter ikke, den perfekte fodcreme til at smøre fødderne med hver morgen. Hvis du foretrækker at pleje dine fødder om aftenen eller i løbet af natten, så prøv Scholl Velvet Smooth Natcreme. Den tilfører ekstra fugt til huden på dine fødder og beskytter dem mod udtørring. Natcremen kan bruges natten over, hvis du bare tager sokker på efter at have smurt fødderne ind.

For at rengøre din Scholl Velvet Smooth Elektroniske Fodfil med diamantkrystaller efter en pedicure, skal du først sikre, at den er slukket og herefter skubbe knappen som frigør mikrorullehovedet til side. Det kan du skylle under vandhanen. For at rengøre resten af maskinen skal du bare tørre den af med en fugtig klud. Når begge dele er rene og tørre kan du samle dem igen. Opbevar din Scholl Velvet Smooth Elektroniske Fodfil med diamantkrystaller et sikkert sted med dens beskyttelsescover på, klar til næste gang.