Festklare fødder med Scholl Velvet Smooth

 

Julefrokosterne nærmer sig, så det er vigtigt, at dine fødder bliver festklare. Lær om, hvordan Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller kan hjælpe dig med at få smukke, bløde fødder uden besvær.

Den søde juletid

Invitationerne strømmer ind, og du deltager i en lang rækker fester i denne herlige tid, men al den fejring giver dig ikke meget tid til at forkæle dig selv. Hvis dine nye festsko er klar til at danse en masse, bør du sørge for, at dine fødder kan gøre dem ret med en hurtig, nem pedicure.

Det vil spare dig en masse tid, og du kan føle dig selvsikker ved dine bløde og glatte fødder, når de glider ned i dine høje hæle.

Sådan gør du

  • Hvis du foretrækker en sandal eller en sko med en åben hæl som din festsko, skal du sikre dig, at revnede hæle ikke vil ødelægge dit look. Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller er en elektronisk fodfil, der er nem at bruge. Den har et mikro-vibrerende rullehoved, der hjælper dig med at slibe hård hud væk super hurtigt og uden besvær. Brug den på tør hud, før du går i bad for at få smukke, bløde og glatte resultater med det samme. Prøv at bruge den mindst én gang om ugen for at holde revnede hæle og tør hud i skak, så dine fødder bliver festklar på ingen tid.

  • Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller kommer med tre forskellige rullehoveder. Det ekstra grove hoved fjerner særlig tyk og genstridig hård hud. Det almindelige grove hoved fjerne al overskydende hård hud, og det bløde hoved giver den perfekte, glatte finish. Når du har poleret dine fødder med Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller, bør du følge op med en god fodcreme. Det vil nemmere absorberes ind i de dybere hudlag, når dine fødder er eksfolierede. Prøv Scholl Velvet Smooth Dagcreme, der ikke fedter, men nemt og hurtigt absorberes, hvilket gør den ideel til brug før en fest. Den indeholder nærende ingredienser som A- og E-vitaminer samt Omega 6, der på magisk vis fjerner hård hud, så dine fødder kan se strålende ud og føles lige sådan!

Når du selv har prøvet det, kunne det måske være en ideel julegave til din mor, søster eller tante.