Gå på skyerne: Tips til maksimal komfort


Hvis man lider af hælrevner, er der et par ting man kan gøre for at minimere dem samtidig med, at man øger komforten. Mange mennesker accepterer smerten og den træthed de oplever, når dagen er omme. De tror, at det er en del af livet, uden at de oplever, hvad en ordentlig indlægssål kan give af støtte gennem hverdagen. Et blødt underlag kan reducere smerten, men også få dig til at glemme dine fødder helt – med mindre du virkelig nyder følelsen af lette fødder!


Tip 1: Tænk over dit fodtøj
En måde at sikre komfort er at tænke over, hvilke sko man går med. Selvom støvler kan være tunge, giver de en god støtte, hvilket er et godt kompromis. Der er ikke meget støtte i sko med flade såler som sandaler fx, hvilket kan påvirke dine fødder, især svangen. Her kan indlægssåler også komme dig til gavn. Husk at skifte mellem dine sko jævnligt for din huds skyld, og prøv ikke at gå med det samme par sko mere end to dage i træk. De lader tæerne og andre dele af skoene tørre, så du ikke risikerer at gå med fugtige sko, der kan berøre dine fødder.

 


Tip 2: Overvej at prøve en indlægssål

Scholl GelActiv™ Såler kommer i to forskellige varianter: Hverdag (Everyday) og Arbejde (Work), og passer derfor perfekt til lige de aktiviteter, du beskæftiger dig med. Med Scholl GelActiv Såler til både mænd og kvinder, imødekommer de forskellige modeller forskellige størrelser. Her er en inddeling af de to varianter i forhold til, hvordan de hjælper dig:

  • Hverdagssål – disse indlægssåler er gode til mange ting og passer til afslappet fodtøj. De er designede til at reducere et kæmpe pres, og de bløde gel-puder er stødabsorberende. Alle der har trætte ben ved slutningen af en lang dag med lang rejsetid eller efter en lang shoppingtur eller dag med sightseeing kunne få glæde af disse indlægssåler til hverdagsbrug.
  • Arbejdssål – såler til mere formelle arbejdssko. Hvis du arbejder inden for konstruktion, catering eller endda håndværk og altså bruger meget af dagen på at stå op, så hjælper arbejdssålerne med at reducere belastningen gennem de bløde gel-pudder, især på ujævnt terræn. De er designede til at forhindre stor belastning. Hullerne i sålen hjælper også med at holde dine fødder tørre.

Indlægssåler giver ikke blot mere komfort og mere støtte til din svang, de absorberer også de stød, du måtte opleve, mens du går eller løber. Dine fødder kan føles meget mere afslappede sidst på dagen med støtten fra indlægssåler. Sålerne kan hjælpe med at fjerne presset, hvilket fører os til.