I bevægelse


Aktiviteter, der er gode for dine fødder og hele din krop

Trin for trin

Brug dine fødder, nyd omgivelserne, hold dig i form, og vær sammen med vennerne – det er tid til en vandretur! Er du klar?

Læs mere

 

Fodgymnastik

Genopret trætte fødders styrke og smidighed med denne ni-trins øvelsesrutine.

Læs mere

 

Gå barfodet

Lad dine fødder ånde og lad blodet flyde frit ved at gå omkring med bare fødder. Barfodet gang er måske ikke egnet til diabetikere.

Læs mere

 

Gå på skyerne: Tips til maksimal komfort

Hvis man lider af hælrevner, er der nogle få ting man kan gøre for at minimere dem samtidig med, at man øger komforten. Mange mennesker accepterer smerten og den træthed, som de oplever, når dagen er omme. De tror, at det er en del af livet, uden at de oplever, hvad en ordentlig indlægssål kan give af støtte gennem hverdagen. Et blødt underlag kan reducere smerten, men også få dig til at glemme dine fødder helt – med mindre du virkelig nyder følelsen af lette fødder!

Læs mere

 

Vintersport og dine fødder

Vintersport kan sætte sit præg på dine fødder lige fra skisport til skøjteløb. Lad os se på de mest almindelige fodlidelser fra vintersport, og hvordan man tager sig af dem. Det er godt for krop og sjæl at komme ud i den friske luft og motionere, især i løbet af vintermånederne, når du ellers kunne være gået i hi på din sofa. Før du begynder på en ny slags sport, skal du sørge for, at dine fødder er klar.

Læs mere