Hvorfor er det vigtigt at fjerne hård hud fra dine fødder?

 

Vores fødder bærer os hver dag, men de får ofte ikke den omsorg de burde, og vi kan nogle gange forsømme vores fødders pleje. Men selvom de ofte er ude af syne, bør de ikke blive glemt. Det kan have en skadelig virkning på vores fødders skønhed og velbehag, men hvordan kan du hjælpe dine fødder med at holde sig sunde og smukke? En vigtig ting, når man skal tackle dette, er at forstå den hårde hud på dine fødder, og hvorfor det er vigtigt at passe på det, som en del af din faste rutine.

Hvad er den hårde hud på mine fødder?

Hård hud kan se forskelligt ud på forskellige personer, da hudens hårdhed ses i et forskelligt omfang – det er ikke blot en lidelse, man enten har eller ikke har. Ujævne områder med hård hud er som regel gule og kan ofte forekomme omkring hælen eller på fodballen. Huden er som regel mindre følsom end den omgivende hud, og den er ret tyk. Disse områder på huden, kaldet ligtornehud, er sværere at præcisere end ligtorne, som ofte er blødere, men opstår af lignende årsager. Hård hud forekommer, når huden gnider mod noget (som nogle stramme sko), der fører til dannelsen af ligtorne på de benede dele af foden, der tager det meste af slæbet, når du går. At gå barfodet eller et gentagende tungt tryk som løb kan fremskynde dannelsen af ligtorne. Det er derfor, at atleter især er følsomme overfor hård hud på fødderne.

 

Hvordan bør jeg fjerne det?

Det er nemt at fjerne hård hud med et af Scholl Velvet Smooth Fodplejeprodukter. De kan nemt tilpasses dit personlige behov, hvad end du har meget hård hud eller tager dig tid undgå fremtidige ophobninger af områder med hård hud på dine fødder. Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller kan designes, så den passer til dine behov med forskellige tromlehoveder, der sikrer, at dine fødder er så glatte som overhovedet muligt.

 

Hvorfor er det vigtigt?

Udover selve sikkerheden ved at kunne skilte med dine fødder og visheden om, at de holdes så smukke som overhovedet muligt, er det også vigtigt at undgå hård hud på dine fødder af andre årsager.

  • Ligtorne og ophobningen af hård hud på dine fødder kan med tiden reducere din huds følsomhed.
  • Huden kan blive tør, hævet eller endda revne, hvis man ikke behandler den; Det kan være meget smertefuldt, og det kan føre til mere alvorlige hudproblemer, som du nok kan forestille dig.

 

Hvordan kan jeg undgå hård hud?

Der er adskillelige måder at undgå ophobningen af hård hud på dine fødder:

  • Gå med behageligt fodtøj, der passer.
  • Reagér på smertefulde fødder så hurtigt som muligt, da det kan være en indikation på fremtidige problemer.
  • Tør dine fødder grundigt efter badet for at sikre, at huden forbliver sund og smuk.
  • Find en daglig fodplejerutine, der virker for dig. Dine fødder kan altid se og føle sig smukke hver dag med minimal tid og bestræbelser.

Fodplejerutine til hård hud

Vil du fjerne hård hud uden problemer? Så brug Scholl Velvet Smooth Express Pedi fodfil. Den fjerner nænsomt og skånsomt død og hård hud på fødderne. På den måde får du den smukke bløde hud frem igen.

Når du skal have et produkt, der nemt og skånsomt kan fjerne hård på fødderne, så er det en god idé at kigge efter file, der har forskellige grader af granulering. Det kan du gøre i Scholls udvalg af filehoveder til Scholl Velvet Smooth fodplejeserien. Ved at bruge produkter fra serien, kan du få smukke og bløde fødder, mens du sidder derhjemme og slapper af.

Du kan vælge et rullehoved med Diamond krystaller, dette er særligt velegnet til fjernelse af hård hud på fødder og hæle. Du kan også vælge et filehoved, der er mere blidt og polerende, dette er velegnet hvis du ikke er hård ramt af at have meget hård på fødderne. Ligegyldigt hvilket slibehoved du vælger, så passer de alle sammen til Scholl Velvet Smooth elektriske fodfile.

For at opnå det bedste resultat, og få smukke bløde fødder, der er fri for hård hud. Så anbefaler Scholl at du anvender en fed fodcreme, der gennemfugter huden. Nu huden er gennemfugtet er huden også mere elastisk og er derved bedre til at tilpasse sig fodens bevægelser, samt de forskellige miljøer vores fødder kommer i kontakt med i løbet af dagen. Når fuden er fugtet har den mindre tilbøjelighed til at sprække, og du skal ikke døje med de potentielt smertefulde hælrevner. Prøv Scholls fodplejeprodukter i dag!