Den mest effektive metode til at fjerne hård hud


Hård hud er ikke et lille problem; især ikke når det kommer til dine fødders helbred og skønhed. Synet af hård hud på hælene kan give dig lyst til at skjule dem ligesom problemet kan gøre det svært at gå i højhælede sko! Heldigvis er der flere ubesværede metoder til at fjerne hård hud, der resulterer i strålende fødder du med glæde vil vise frem. Hård hud kan endda være fortid, når du er færdig med at læse dette!

Diamanter holder evigt

En af de mest effektive måder at fjerne hård hud på er at file det væk. Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller er en effektiv fodfil, der får dine fødder til at føles silkebløde og lækre. Apparatet snurrer med den specialdesignede rullehovede med diamantkrystaller, der blidt pudser den hårde hud væk ved høj hastighed. Det ergonomisk formede bløde håndtag gør det let at holde, og apparatet er ganske nemt at anvende. Der er tre forskellige rullehoveder med hver deres hårdhedsniveau, der kan bruges til forskellige områder på kroppen. Almindelig grov: til normal hård hud, Ekstra grov: til meget hård hud og Mixed til den perfekte og glatte finish. Filing ved håndkraft er en langtidsholdbar metode til at holde tør hud i skak – især sammenlignet med mere traditionelle fremgangsmåder. Det hører dog fortiden til, hvis du ejer Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil.

 

På farten

Selvom du ikke har meget tid i overskud, kan Scholls Velvet Smooth Elektronisk Fodfil give dig fødder, som ser fantastiske ud på ingen tid – også selv om du kun har få minutter. Rullens styrke kan ændres til ”ekstra grov”, hvis du har at gøre med et rigtig solidt lag dødt hud, som du vil bearbejde med det samme. Men der er også to andre styrker ”grov” og ”ekstra blid”, der kan bruges alt efter hvor blød din hud er og den effekt du eftersøger.

 

Gør det sikkert

Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil er en meget sikker metode. Rullehovedet er blidt nok til at fjerne død hud uden at skade det sunde væv nedenunder. Andre behandlinger, der involverer skarpere redskaber, kan være sværere at håndtere, og det har vi tænkt på med Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil.