Aftener med selvforkælelse

 

At have en sjov aften i selvforkælelsens tegn kan være med til at få dine tæer og såler til at se meget bedre ud og føles lige sådan. For at gøre det endnu sjovere, kan du invitere din veninde over, så I kan have en tøseaften sammen! Her er en trin for trin guide til forberedelsen af en dejlig forkælelsesaften for dine fødder, så de bliver smukke, bløde og sunde…

1. Skab de rette rammer
Selvforkælelse bør ikke blot være sjovt, men også eftergivende og afslappende. Først skal du danne rammerne. Prøv at skabe et afslappende, spa-lignende miljø der, hvor du skal foretage din pedicure. Det hjælper at tænde nogle duftlys og spille noget beroligende musik i baggrunden. Før du starter, skal du være sikker på, at du har rigeligt med rene håndklæder, alle de redskaber du behøver indenfor rækkevide og et dejligt sted at sidde.

 

2. Kom godt i gang
Før du gør noget andet, skal du først fjerne tør hud og ligtorne fra dine fødder. Nogle siger, at det er den vigtigste del af en pedicure, da glatte fodsåler virkelig kan ændre dine fødders udseende, så de ser soignerede og velplejede ud. Brug Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller på den tørre hud. Den elektroniske fodfil har et slibende rullehoved, der hjælper med at polerere den hårde hud væk uden besvær og super hurtigt.

 

3. Tag et afslappende udblødningsbad
Nu er det tid til at give dine fødder et beroligende fodbad. Fyld en stor skål med varmt vand og tilsæt Scholl Velvet Smooth Fodbad. Stik begge dine fødder i vandet, læn dig tilbage og slap af i ca. fem minutter for at lade de fugtgivende, udrensende ingredienser som grøn kaviar, havserum og vitamin E bearbejde dine fødder.

 

4. Skrub af!
Nu er det tid til eksfoliering. Det hjælper med at fjerne død, flaget hud på toppen og sålen af foden samt forøger cirkulationen og efterlader dine fødder bløde. Det er nemt at lave dit eget eksfolieringsapparat ved hjælpe af noget groft havsalt blandet med oliven- eller kokosolie, som du energisk masserer ud over dine fødder – både oven på foden og under fodsålerne – før du skyller og tørrer fødderne grundigt.

 

5. Trim og fugt
Det er nemmere at klippe dine negle, når de er bløde. Brug en tåneglesaks og klip hver negl lige over, så der kun er nogle få millimeter af det hvide stykke tilbage, før du filer de skarpe kanter forsigtigt med en neglefil. Påfør derefter en fugtgivende fodcreme eller serum, så dine fødder vil se flotte ud og føles lige sådan. Til behandling af dine negle og neglebånd skal du påføre en dråbe negleplejeolie på hver negl og smøre det ind i neglebåndende også.

 

6. Skinnende
Til sidst skal du toppe din pedicure ved at give dine tånegle en lækker, strålende glans. I stedet for at lægge neglelak, kan du ubesværet få naturligt skinnende negle med Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil, et elektronisk neglepolerende apparat, der filer, polerer og får dine negle til at se strålende ud hurtigt og nemt. Brug poleringsredskabet til at udjævne riller og udglatte neglens overflade. Følg op med et blankeringsredskab, der giver neglene et øjeblikkeligt sundt look. Se denne video for at finde ud af, hvordan du bruger Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil.