Hurtige løsninger til revnet hud om sommeren

 

Sommeren er på vej, og det betyder, at du snart vil vise dine fødder frem i alle de smukke sandaler og højhælede sko med stropper. Du frygter måske for, at dine hæle bliver tørre og revnede. Men frygt ikke, da der findes mange forskellige måder at få dem til at se smidige og smukke ud igen – og hvis du begynder nu, vil du være klar tids nok til solens stråler!

Grunde til revnede hæle

Så hvad er grunden til disse grimme, revnede hæle til at begynde med? Revnede hæle er ofte et resultat af et utilstrækkeligt fugtindhold – dehydrering kan spille en stor rolle, idet det gør din hud tilbøjelig til at blive tør. Husk at drikke masser af vand hver dag for at holde din krop rigeligt hydreret, og smør dine fødder ind dagligt, hvis det er muligt.

Revnerne kan forværres gennem mange andre forandringer inklusiv det kolde vintervejr fra den foregående sæson, usunde kostvaner (din hud har brug for en masse vitaminer og næringsstoffer for at blive ved med at vokse og forblive rask), at gå med en forkert slags sko eller at ligge i blød i et varmt badekar for længe ad gangen. Diabetes og din alder kan også være skyld i problemet, da huden mister sin evne til at strække sig ud med alderen, så revner er mere almindelige, jo ældre du bliver.

Midler mod revnet hud

Der er mange forskellige midler, du kan prøve at anvende til at løse problemet som at lægge dine fødder i blød i varmt vand og citronsaft – de syreholdige egenskaber i citron kan være meget effektive, når du skal blødgøre hård hud, der fører til revnerne. Der er to behandlingsformer til revnede hæle. Enten kan du fjerne den hårde hud, der omgiver dine hæle, eller også kan du tilføre din hud mere væske eller begge dele! Det er fordi, disse metoder både tager hånd om årsagen og virkningen. Hvis ikke du bryder dig om at lave et rod i køkkenet, mens du prøver at udjævne dine hæle, kan du købe Scholls Creme til hælrevner, der virker bedst, hvis det påføres to gange dagligt. Det er klinisk bevist, at Scholl’s Creme til hælrevner reparerer og mildner tørre, hårde og revnede hæle og giver synlige resultater på bare tre dage.

 

Scholl Creme til hælrevner – ingredienserne og fordelene

25% Urea: Gennemtrænger dybt ind i overhuden, der holder fugten inde og genfugter selv hård ligtornehud.

Ultra raffineret medial kvalitetslanolin: Høj grad af raffinering – mere velegnet til personer med diabetes og følsom hud. Dokumenteret reparation og helende egenskaber af sår.

Vand-i-olie emulsion, der skaber et tyndt afskærmningslag på huden, som en tilstoppet handling: Hjælper gennemtrængningen af fugtgivende ingredienser ind i overhuden, og reducerer tabet af vand ved hjælp af fordampning og hjælper huden med at bevare vandet i længere tid.

Drieline™: En ingrediens, der har vist sig at forøge collagen-syntesen*. Collagen giver huden dens elasticitet og hjælper med at forhindre spaltning og revner. *invitro test

Panthenol: Vitamin B5 forbedrer hudens tilstand.

Bisabolol: En beroligende ingrediens, der hjælper med at reducere ubehaget ved revnede hæle.

Ufedtet og let absorberende: Hurtigt og let at påføre din hud, så man kan tage tøj på hurtigt efter cremen er smurt på.

Det er bedst at påføre cremen om aftenen lige før man går i seng og at sove med sokker på. Det vil give dig og dine fødder tid til at opbløde hele produktet. Cremen indeholder Keratin, der hjælper den naturlige fornyelsesproces af hud og laver en naturlig barriere for en hurtigere reparation af revnet hud. Keratin er en afgørende bestanddel af celler, der udgør den beskyttende struktur i huden, håret og neglene. Der kan forekomme synlige fremskridt på blot tre dage. Det skulle gerne være første skridt mod glatte og polerede hæle!

En anden løsning kan være at bruge Scholl Velvet Smooth Elektroniske Fodfil med diamantkrystaller, der reducerer tykkelsen af den hårde hud på dine fødder. Du kan have brug for hjælp af en fodterapeut til fjernelse af tykke lag af ligtornehud i mere alvorlige tilfælde.

Undgå at fjerne dine naturlige olier, hvor det er muligt, da de hjælper med at beskytte din hud og forhindrer revner. Olierne skilles fra kroppen under meget varmt vand eller ved hjælp af ru sæbe. Selvom du opfordres til at tage regelmæssige bade for at holde din hud ren, så skru ikke for meget op for det varme vand, og undgå at bruge sæber med et ekstremt pH-niveau.

Så med nogle få ændringer og en lille smule kærlig omsorg vil du jage de revnede hæle bort og holde dem i skak i fremtiden!