Hvorfor Scholl GelActive Såler?

 

Du har måske allerede hørt om Scholl GelActive Såler eller endda prøvet at bruge et par, men hvad gør de egentlig godt for?

Indlægssåler rangerer lige fra almindelige fodpleje og komfort og til medicinsk ordinerede såler der yder støtte. De kan hjælpe dig med at få en bedre holdning eller mere komfort til dine fødder. For det meste hjælper de med at undgå trætte og ømme fødder, særligt til de som bruger deres fødder dagligt. Utilstrækkeligt med polstring og støtte kan trætte dine fødder, hvorimod god støtte vil få dine fødder til at have det bedre. Da der er så mange typer af indlægssåler på markedet, bør du lære mere om fordelene ved selv at prøve og teste dem selv. 

Indlægssåler forklaret

Om det er gående eller stående, så tilbringer de fleste af os over halvdelen af vores liv på fødderne. Dette er fantastisk, da et aktivt liv holder os sunde. Selvom der er fordele ved at mennesker i gennemsnit går jorden rundt tre gange i løbet af et liv, er det selvfølgelig hårdt for vores fødder. Det er derfor mange mennesker, særligt de som tilbringer hele arbejdsdagen på fødderne og de som har en aktiv livsstil med løb, vandring eller lange gåture i deres fritid, oplever at deres fødder er trætte og ømme, eller endda smertefulde. For mange mennesker bliver dette normen, men sådan behøver det ikke at være.

 

Fordelene ved komfortabel indlægssåler

Indlægssåler er ikke kun til medicinsk brug – der er et utal af gode grund til at bruge indlægssåler: Komfort – måske bruger du meget tid på at stå op eller løbe rundt som tjener eller butiksassistent, og i disse tilfælde vil du måske gerne have ekstra komfort til dine fødder. Indlægssåler kan tilføje et ekstra blødt lag mellem dine fødder og den jord der møder dine fødder i deres daglige arbejde. De kan også absorbere stød og mindske belastningen på trætte led. Dette er ofte den primære årsag til at folk køber indlægssåler, så de kan tilføje ekstra komfort og støtte til et par sko, der måske ikke føles rare. Dette kan ultimativt skabe en komfortzone for dine fødder! Lugt – Afhængigt af hvilke type indlægssål du gerne vil købe, kan en ekstra fordel være at de er lugtabsorbernede. Hvis du går med sko i et varmt klima, kan sved efterlade en ubehagelig lugt. Parfumerede eller lugtafvisende indlægssåler kan hjælpe med at holde luften frisk i dine sko.

 

Komfortable indlægssåler fra Scholl

Scholl har udviklet en helt ny type indlægssåler, der omdanner dine sko til et rart sted for fødder ved bedre at fordele vægten på dine fødder og således holde dem friske og glade i meget længere tid end normalt: særlige såler med den innovative GalActiv teknologi. Disse Scholl GelActiv Såler hjælper med at gøre smertefulde fødder til noget som hører fortiden til. Og da alle har forskellige krav til indlægssåler, kommer disse komfortable indlægssåler i to variationer til to forskellige typer problemer. Scholl GelActiv Såler - Everyday for fødder som er udsat for en normal belastning og kan bruges i almindelige sko såsom kondisko, støvler, lave sko eller pumps. Scholl GelActiv Såler - Work er for alle, som har et arbejde der gør, at de står op mange timer om dagen. GelActive Teknologi giver mere komfortable sko. Kernen i Scholls indlægssål, som er udviklet af Scholls egne podiatrister, er en ergonomisk formet gelepude, der absorberer stød og har en støttende effekt. På den måde giver den banebrydende kerne optimal støtte til fødderne. Hælområdet, som er under særlig stor belastning under gang, er udstyret men en blød blå gelepude, der fungerer som støddæmper og yder optimal stødabsorbering. Buen under svangen er støttet af en fast, gul gel, samtidig med at fodballerne er beskyttede af lag af stødabsorberende gel. Under udviklingen af denne innovative teknologi blev der lagt særlig vægt på at fremstille såler med specifikke fordele til forskellige situationer og udfordringer for fødderne, hvorfor varianterne Scholl GelActiv Såler - Everyday har en stødabsorberende virkning, som mindsker belastningen på leddene, og Scholl GelActiv Såler Work fokuserer på at reducerer tryk og stress fra fødderne. De forskellige typer indlægssåler – og hvornår de skal bruges

Scholl GelActiv Såler - Work: Indlægssåler til arbejdsbrug, der er designet for den absolutte komfort og har suveræn pudeeffekt, særligt for mennesker med mange timers stående arbejde. Hvis du står op det meste af din dag, vil de også hjælpe dig med at fordele din vægt til hele foden. De passer i arbejdssko, støvler, kondisko og almindelige sko.

Scholl GelActiv Såler - Everyday: Tynde, diskrete såler til hverdagsbrug, som tilføjer et ekstra lag af komfort. Designet til flade sko, hverdagssko og arbejdssko. De vil holde dine fødder komfortable hele dagen.