Hverdagshelte: Sådan fungerer Scholl GelActive Såler

 

Hælrevner kan komme mange steder fra, både fra et uheld, et slag eller daglige problemer som dårlig kropsholdning, ubehagelig gangart eller dårlig fodstøtte. Støtte kan i mange tilfælde være løsningen på disse problemer, men i andre hverdagssituationer hjælper det at lade trætte og ømme fødder få et hvil og hele efter en lang dag på tæerne. Du tror måske, at ømme fødder er ganske normalt, men Scholl GelActiv Såler - Everyday afhjælper dine fødder, mens de giver dem støtte og en stødpude mellem dig og jorden. Men hvordan fungerer de?

Sådan fungerer såler

Såler er indlæg, der passer ned i din sko. De fungerer som en stødpude mellem dig og sålen i din sko (og jorden i forlængelse heraf). Stødpuden hjælper med at absorbere stød og skaber en behagelig base for dine fødder. Det er simpelt – du fjerner blot dine nuværende såler, klipper de nye såler til, så de passer (se pakken for flere detaljer) og indsætter dem. Derefter vil du opdage forskellen, så snart du binder dine snørebånd.

 

Hvad gør de godt for?

Siden vi bruger så meget af vores tid på vores fødder, kan opgaven i at støtte hele kroppen være ret stressende for vores muskler og knogler. Ved at gøre omgivelserne mere behagelige og med den tilførte støtte har vores fødder det bedre. Fødderne arbejder ekstremt hårdt – vi bruger hele 60 % af vores liv på fødderne, hvilket svarer til en tur tre gange rundt om jorden. Derfor vil en mere omsorgsfuld behandling af dem få dem til at holde længere. Såler gør også rullende bevægelser nemmere og giver en bedre affjedring, der reducerer et overdrevent pres, hvis du får brug for at skulle løbe.

 

Scholl’s hverdagssåler

Scholl GelActiv Såler findes i to varianter, men vores hverdagssål, Scholl GelActiv Såler - Everyday, tilbyder all-round støtte til afslappet fodtøj. GelActiv teknologien består af forskellige gel elementer, der giver ekstra stødpuder og støtte, der hvor fødderne især har brug for det. De er til folk, der har en aktiv livsstil, men som har sålerne på deres fødder i flere timer ad gangen som servitricer, postbude og endda bygningsarbejdere. Scholls løsning til hælrevner og andre lidelser er at tilføje en sål med et gel lag, der afhjælper fødderne længe før de bliver trætte. De kommer med stødabsorbering og yderligere affjedring, der skåner dine fødder for pres, små slag, stød og knubs fra de daglige aktiviteter. Vores såler kan også vaskes, men de bør udskiftes til et nyt par hver sjette måned.