Hårdtarbejdende fødder: Scholl GelActive Såler - Work

Indlægssåler til arbejde kan hjælpe med at fjerne anstrengelserne ved hælrevner og reducerer trykket og overdreven belastning fra dine fødder, når du er på arbejde hele dagen. Man tror måske, at ømme fødder er normalt især efter en lang arbejdsdag, men Scholl GelActiv Såler - Work til arbejde er designede til arbejdende folk med fødder, der bliver udsat for meget belastning. De reducerer belastningen og tager mere af læsset, især når man står op i længere tid. Men hvordan virker de?

Sådan fungerer indlægssåler til arbejde

Indlægssåler til arbejde er lagdelte gelindlæg, der passer ned i din sko. De yder mere affjedring mellem dig og jorden, absorberer stød og beroliger dine fødder samt støtter dem. For at sikre, at de passer ordenligt, bør du følge instrukserne på pakken af indlæggene og have en god saks i nærheden til at tilpasse dem. Du vil kunne mærke en stor forskel, når du tager dine sko på, som om du går på skyerne.

 

Hvad er de til for?

Mange af os bruger meget tid på at stå op, når vi arbejder. Om det så er byggeri, madbranchen eller arbejde på en forvaring, kan dine fødder føle presset, når du går, står op i længere tid ad gangen eller bærer på tunge genstande. Ved at gøre skoene mere behagelige med indlægssåler til arbejde kan vores fødder nyde godt af aflastningen, da de aflaster trykket fra følsomme områder på foden og støttet de muskler og sener, der holder dig oppe. Vi bruger hele 60 % af vores liv på fødderne og endda mere, hvis vi bruger dem meget på arbejdet ! Derfor kan du hjælpe dem med at holde længere samt reducere skader, hvis du behandler dem med lidt mere omhu.

 

Reducering af overdrevent pres

Indlægssåler fremmer også rullende bevægelser og sørger for elasticitet, der reducerer et overdrevent pres, hvis du får brug for at løbe. Scholls GelActive teknologi er også innovativ og består af to geler, der effektivt absorberer stød og reducerer det tryk, du føler ved dine fødder: Den ene har en mere fast gel, der støtter svangen på dine fødder og dine hæle, mens den anden tillader en optimal stødabsorbering. Vores indlægssåler kan også vaskes, men bør udskiftes med et nyt par hver sjette måned. Hvis du køber to par og skifter mellem dem dagligt, hjælper det dem faktisk med at være tørre og reducere lugt, der kan ophobe sig efter at have gået med det samme par.

 

Indlægssåler til skole og arbejde

Indlægssåler til skole og arbejde er ikke den eneste indlægssåler i Scholls GelActive-serien, der findes faktisk to forskellige varianter: arbejde og hverdag. Indlægget med gellaget kan lette fødderne længe før, de bliver trætte og absorbere stød effektivt, der reducerer vægten på sålen. Vores indlægssåler til arbejde, Scholl GelActiv Såler - Work, er perfekte til formelle sko, støvler og næsten alt derimellem, der er arbejdsrelateret. Postbude, kokke, reparatører og andre folk i servicesektoren, der bruger mange timer på fødderne, vil opleve enorme fremskridt og komfort for deres fødder, og de vil også nyde følelsen af at gå på skyerne. Indlægssålerne består af tre lag. En fast hæl med styrke, en hårdere gel, der støtter fodens svang og hælen samt en blødere gel, der affjedrer og absorberer stød. Hvad venter du på? Prøv indlægssåler til arbejde fra Scholl i dag.