En guide til vinteren

Vinteren er over os, og det er vigtigt at sikre, at dine spritnye vintersko er så behagelige som muligt. For eksempel med et par gode Scholl GelActive Såler.

Undgå komplikationer

Det er vigtigt at regulere temperaturen omkring dine fødder om vinteren, så du ikke udsætter dem for ekstrem varme eller kulde.

Tænk på dem, som når du skal tildække dine hænder eller resten af kroppen og brug flere lag, så du er klædt hensigtsmæssigt på. Hust at gå med velegnede sokker og åndbart fodtøj – ligesom du gør med handsker, huer og halstørklæder.

Sørg for, at dine fødder er varme og beskyttede, da det er den bedste måde at undgå langvarige problemer.

 

Sådan kan indlægssåler hjælpe

Indlægssåler fjerner trykket fra dine fødder ved at tilføje polstring og ekstra støtte, der sørger for, at dine fødder ikke bliver trætte. Scholl GelActiv Såler fås til flere lejligheder. Du er godt dækket ind, når det kommer til din hverdag eller arbejdsdag, så alle fødder kan få individuel støtte.

Da vi bruger mere end halvdelen af vores liv på farten, er det vigtigt, at du holder øje med dine fødder – om du så trasker gennem sneen på vej til arbejde eller bruger det meste af dagen på at kælke.

Du skal sørge for at have den rette mængde støtte og komfort, og de skal også kunne regulere temperaturen omkring dine fødder – jo mere polstring der er mellem den kolde jord og bunden af dine fødder på disse tidspunkter, jo bedre!

 

Find den rette balance

Den overflade vi går på kan blive glat, da det hele tiden skifter mellem vind, regn, sne og is, hvilket kan gøre det svært at holde balancen. På denne tid af året, skal du sørge for, at dine fødder er så polstrede, beskyttede og balancerede som muligt ved hjælpe af indlægssåler.

Nogle indlægssåler (Som Scholl GelActiv Såler) kommer med to typer polstring – en hård, der støtter føddernes svang og hælene samt en blød, der giver den ekstra komfort og stabilitet du har brug for, når overfladen ikke føles så sikker under dine fødder.

Ved at opbygge et behageligt, stabilt fundament, vil indlægssålerne hjælpe dig med at navigere rundt i svære terræner. Her kan de virkelig hjælpe samtidig med, at de fungerer som små støddæmpere, der lindrer svangen og smerterne i foden.

Så hvis du i år er træt af at føle, at du har gået tusind kilometer, når transport ikke er en mulighed, bør du prøve Scholl GelActiv Såler. Vi lover, at du ikke vil fortryde det – og dine fødder vil takke dig.