Fodsåler


Fodsåler

Hvorfor Scholl GelActive Såler?

Om det er gående eller stående, så tilbringer de fleste af os over halvdelen af vores liv på fødderne. Dette er fantastisk, da et aktivt liv holder os sunde. Selvom der er fordele ved at mennesker i gennemsnit går jorden rundt tre gange i løbet af et liv, er det selvfølgelig hårdt for vores fødder. Det er derfor mange mennesker, særligt de som tilbringer hele arbejdsdagen på fødderne og de som har en aktiv livsstil med løb, vandring eller lange gåture i deres fritid, oplever at deres fødder er trætte og ømme, eller endda smertefulde.

Læs mere

Hverdagshelte: Sådan fungerer Scholl GelActive Såler

I denne artikel får du et indblik i en af hverdagens helte: Indlægssåler! Find ud af hvordan de fungerer, hvad de gør godt for og hvilke varianter, der er tilgængelige.

Læs mere

 

Lad os gå en tur: Tips til vandreturen for at undgå trætte og ømme fødder

Vandreture er en god måde at komme i form på og nyde naturen, men hvis dine fødder er trætte og ømme, kan det fjerne det sjove fra de lange ture. Vær sikker på at dine fødder er klar til de store oplevelser denne sommer med vores tips.

Læs mere

 

Derfor har du brug for god fodstøtte

Hvis dine fødder gør ondt, kan der være noget galt – og du mærker muligvis ikke kun symptomerne i fødderne. At gå med de rigtige sko og sikre, at dine fødder får en ordentlig støtte, kan ændre din fodkomfort fuldstændigt!

Læs mere

 

Hårdtarbejdende fødder: Scholl GelActive Såler - Work

Få mere at vide om indlægssåler til det arbejdende folk, hvordan de fungerer, og hvad de er til for her.

Læs mere

 

En guide til vinteren

Her er en vinterguide til valg af indlægssåler i den kolde tid. Læs om, hvordan de kan hjælpe dig, og hvordan du finder den rette balance med dette produkt fra Scholl.

Læs mere