Tjekliste til dit pedicuresæt for bløde, smukke og sommerklar fødder

 


Sommeren nærmer sig (for nogle er den her allerede!), og det er det perfekte tidpunkt til at give dig selv en pedicure, så dine fødder ser smukke ud til årstiden. Når solen endelig kommer frem, vil du gerne være klar til tage dine åbne yndlingssandaler på og komme hurtigt ud af døren og hen til parken eller en dag på stranden med dine venner uden, at du skal bekymre dig om, om dine fødder ser forfærdelige ud.

 
Sådan starter du

Før du starter, skal du finde alle dine redskaber og forsyninger frem. Her er alt du behøver:

  • Et kar med varmt vand
  • Negleklipper
  • En neglefil
  • Scholl Velvet Smooth Elektroniske Fodfil med diamantkrystaller
  • Det rigtige Scholl Velvet Smooth rullehoved til din hårde hud: Ekstra grov til meget hård hud, Medium Grov til normal hård hud eller Mixed til silkebløde resultater
  • Scholl Velvet Smooth Intensivt Serum
  • Neglelakfjerner, neglelak med farve efter eget valg og en lotion til efterfølgende massageGuiden til smukke fødder

1. Begynd med at fjerne den gamle creme og dyp dine fødder i det varme vandkar i en halv times tid. Tilsæt noget blødgørerende til fødderne for yderligere luksus, fx Scholl Velvet Smooth Fodbad. Det indeholder grøn kaviar, søserum og E-vitamin, og det giver dig tid til at læne dig tilbage og slappe af. Lad det varme vand rense dine fødder og blødgøre dine negle og neglebånd, da det vil gøre det nemmere, når du skal lakere dine negle senere hen!

2. Trim dine negle med en negleklipper og brug derefter filen til at forme dem, som du kan lide det – husk at pudse de skarpe kanter væk. Undgå at klippe dine negle i en afrundet form, da det kan lede til nedgroede tånegle. Hvis du har tiden, og du ønsker lidt ekstra kærlig omsorg ved din pedicure, er det et godt tidspunkt at anvende en orange stift til forsigtigt at skubbe dine neglebånd tilbage og smøre en smule neglebåndsolie på.

3. Vær sikker på, at dine fødder er helt tørre og find derefter din Scholl Velvet Smooth Elektroniske Fodfil med diamantkrystaller frem. Den er nem at bruge, og du skal blot tænde den og holde tromlen over den tørre hud for at sikre den blide og nemme fjernelse af ligtorne uden at ødelægge det ubrudte hudlag.

4. Når du er færdig, kan du bruge en skrubbebørste til at fjerne alle de døde hudceller – husk at rens dine fødder med vand efter skrubningen.

5. Tør dine fødder af en sidste gang og smør en tyk, nærende lotion ud på din hud. Stryg noget neglelakfjerner over dine tånegle, da lotionen kan forhindre lakken i at sidde fast og tilføj derefter dit bedste lag af lak, så du er klar til en smuk farve og toplak derefter.

Nu er dine fødder klar til al den sjov, sommeren bringer, og hvis du har mere tid, kan du tjekke Scholls fodplejeprogram ud for flere detaljerede informationer.