Scholls negleplejeguide til søndag aften

 

Lækker aftensmad og dit yndlingsprogram i tv’et – der er virkelig ikke noget mere afslappende end en søndag aften, der bruges på at drive den af hjemme på sofaen. Så der findes ikke et bedre tidspunkt at ordne dine negle og tilføje en forkælende manicure i din rutine søndag aften. Hvis du tager dig tid til at få dine tæer til at se velplejede og lækre ud, vil det give et godt indtryk på kontoret mandag morgen.

Dulmende fodbad

Kom i stemning til en forkælende behandling. Hent nogle rene, bløde håndklæder, tilsæt dine yndlingsolier til badet, tænd nogle duftlys og nyd et afslappende fodbad. Mens du bader, skal du sørge for, at dine negle er helt rene – især hvis du har brugt weekenden på at arbejde i haven! Hvis du vil se professionel ud på arbejdet, giver beskidte negle ikke det bedste indtryk.

 

Klip og form dem perfekte

Når du er kommet ud af badet, er det tid til at komme i gang. Hvis dine negle ser lidt lange ud, kan det være klogt at klippe dem en smule med en negleklipper, så de er lettere at håndtere. Det kan være hårdt at gå rundt en hel arbejdsdag med alt for lange negle, og kortere negle ser mere elegante og sofistikerede ud. Negle ser bedst ud, når de alle har samme længde, så hvis dine har forskellige længder, bør du klippe dem, så de matcher.

For perfekt formede negle uden besvær bør du prøve at file dem med Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil, der har et specielt filehoved, der lader dig skabe forskellige former af fingernegle mere præcist end med en manuel neglefil. Derudover er det en meget blidere måde at file dine negle på, og det vil ikke svække dine negle og knække dem, som nogle gange kan ske, når du bruger en manuel fil forkert.

Hvilken form er bedst til arbejdet? En afrundet firkantet form, hvor neglen blot rager nogle få millimeter ud over dine fingerspidser, så de ser klassiske og perfekte ud til kontoret.

 

Poler og skin

Hvorfor ikke droppe neglelakken for let vedligeholdte negle, der ser fantastiske ud? Der er ikke noget, der vil forværre dit look mere end krakkeleret neglelak, og du har højst sandsynligt ikke tid til at male dine negle op igen, så de bliver smukke, hvis du har en travl arbejdsuge.

Grib i stedet til dit Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil, der er designet til at få dine negle til at se perfekte ud, også selvom du ikke går med neglelak. Brug slibe- og poleringshovederne for at få smukke, skinnende negle, der ser troværdige ud.

Du skal først bruge slibehovedet til at udjævne kanter og andre ufuldstændigheder på dine negle, og følg derefter op med poleringshovedet, der giver dine negle et strålende look.

Resultatet? Skinnende, sunde og velplejede negle, der overstråler al neglelak, så du får den perfekte start på ugen!