Sådan holder du dine fødder smukke gennem vinterenVidste du, at vores fødder har brug for lige så meget pleje om vinteren, som de har om sommeren for at undgå problemer som revnede hæle, tørre, skællede fodsåler og ophobning af hård hud? Så hvilke særlige forholdsregler tager vi for at sikre, at vores fødder forbliver sunde og smukke gennem vinteren?

Gå med de rigtige sokker og sko

Når vores fødder bliver udsat for ekstreme temperaturer og temperaturskift fra meget kold til meget varm, kan det ødelægge fugtighedsniveauet i vores hud. Dette kan udtørre vores fodsåler, hvilket nogle gange kan føre til revnede hæle.

For at undgå, at dine fødder tørrer ud, skal du huske at gå med den rigtige slags fodtøj for at holde dem dejligt varme samt vælge uldsokker frem for bomuldssokker for at isolere fødderne mod kulden.

 

Undgå ekstreme temperaturer

Det kan føles himmelsk at opvarme dine kolde fødder tæt på et ildsted, lade dem hvile ved en varm radiator eller endda opvarme dem i et varmt bad, men alle disse ting vil blot udtørre din hud endnu mere.

Det vil udsuge en masse fugt fra dine fødder, der kan være årsagen til meget tørre, dehydrerede fodsåler og endda revnede hæle.

Hvis du dog ikke kan modstå fristelsen for at opvarme dine fødder i en balje med varmt vand, så skal du huske at tilføje fodbad som fx Scholl Velvet Smooth Fodbad, der indeholder grøn kaviar, havserum og vitamin E for at blødgøre og lindre tørre fødder, så de vil føles velplejede og glatte, mens du giver dig selv lidt selvforkælelse på samme tid. Det føles ikke kun godt, men opvarmer også dine fødder.

 

Fugt dem dagligt

Daglig anvendelse af en fugtgivende fodcreme er en vigtig del af en god fodplejerutine om vinteren, hvis du omgående ønsker at komme ophobning af hård hud samt revnede hæle til livs. Massér Scholl Velvet Smooth Intensivt Serum ind i dine fødder efter dit bad. Hyaluronsyren og den grønne kaviar får bugt med den tørre hud og viser omgående sine resultater.

 

Fjern hård hud hver uge

Du tror måske, at fodfiler kun skal bruges om sommeren, når du vil vise dine fødder frem, men en fodfil (som f.eks. Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller) kan få dine fødder til at se smukke ud og føles glatte, hvis du anvender den regelmæssigt i løbet af vinteren.

For hurtige resultater uden besvær kan du skifte din almindelige fodfil ud med Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller, der er en elektronisk fodfil med et slibende rullehoved, der hjælper med at skrubbe hård hud væk hurtigt og nemt, så du vil være klar til jule- og nytårsfest til hver en tid!

Det er et simpelt men effektivt ekstraudstyr til din nuværende fodplejerutine.