Hold dine negle smukke uden besvær

 

Hvis du ønsker dig negle, der ser smukke ud uden bøvlet med at file dem med håndkraft selv, er der et par ting, du kan gøre. Mange kvinder vil gerne have skinnende og sunde negle hele tiden, men vi finder ofte ud af, at vi ikke kan tage os af dem, som vi ønsker grundet ulejligheden eller manglen på tid. Vi kan dog prøve nogle forskellige teknikker eller nye lakke, men det hele kan til tider være meget bøvlet. Nu er der heldigvis en nem løsning til at få negle, du ikke blot er tilfreds med, men som du virkelig elsker, og Scholl kan hjælpe dig med at få disse vidunderlige negle med hjælp fra en innovativ genstand.

Det nye Velvet Smooth Elektronisk Negleplejefil

Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil til tå- og fingernegle kan mindske postyret med at holde dine negle smukke uden noget besvær. Det er et nyt elektronisk negleplejesystem med tre hoveder, et til hvert stadie i processen, der gør det nemt for dig at få naturlige og skinnende negle:

  • Filer – Produktet filer dine negle, så de får den ønskede udformning.
  • Pudser - Udjævner og udglatter neglens overflade.
  • Giver glans – Danner øjeblikkeligt en sund og naturlig glans på neglen. Neglefilen giver fantastiske, ubesværede og nemme resultater, der fjerner pligten med at skulle file dine negle.

 

Sådan bruger du den 

Du skal blot anvende det relevante hoved til det stadie, du er kommet til og følge instruktionerne. Arbejd dig gennem alle tre stadier. Apparatet filer, pudser og får din negl til at skinne helt uden besvær. Det eneste, du skal gøre er at tænde den elektroniske neglefil og holde den hen til din negl, og derefter vil apparatet klare resten for dig.