Gode råd til bløde, smukke fødder

 

Snart kommer sommeren, og vi elsker alle at gå rundt i åbne sandaler, men desværre er vores fødder ofte den del af vores krop, vi plejer mindst, og det er ikke altid at de ser fantastiske ud. Plus hvis hård hud ikke fjernes, kan den følsomme hud på vores fødder revne og blive mere modtagelige for bakterier. Tør, skællende og hård hud bør derfor fjernes, så snart den opstår.

Første trin

En pedicure er en god begyndelse, men for at få smukke og sunde fødder bør du pleje dem ordentligt! Det er en god ide at starte en vane med fodpleje så ofte du har tid, men det behøver ikke at betyde en dyr tur til salonen – det er lige så nemt at give dig selv en pedicure og kan også være en god måde at forkæle dig selv på. Start med dine tånegle. Fjern gammel neglelak og klip dine tånegle lige over. Hvis du kan så brug neglesakse for de bedste resultater. Nu skal du opbløde dine fødder i et fodbad. Dette vil hjælpe med at blødgøre huden, så den er klar til den næste fase. Du bør sidde med fødderne i vand i 10-15 minutter, så læn dig tilbage, slap af og nyd lidt ”mig-tid”.

 

Andet trin

Det næste trin er at fjerne den døde hud og der er forskellige måder at gøre dette på. Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller er en af de bedste og nemmeste måder, da du bare tænder den og holder den et par sekunder mod den hårde hud for at skrubbe den af. Efter brug, skyl fødderne i fodbadet. Tilføj et par dråber Scholl Fodbad med beroligende olier for et afslappende og plejende fodbad.

Brug Scholl Intensiv Fodcreme til tør hud med naturlige pimpsten og frugtsyrer til at fjerne døde hudceller fra alle de andre områder af dine fødder. Før skylning og tørring, brug en neglebørste til at skrubbe snavs fra dine tånegle. Efter dette, skyl igen og tør dine fødder grundigt.

 

Trejde trin

Den næste del, synes de fleste, er den bedste! Massér en tyk fugtighedscreme ind i dine fødder – udover at føles fantastisk vil dette forbedre blodcirkulationen. Scholl Velvet Smooth Dagcreme indeholder MarineActivTM, Vitamin A, E og Omega 6 og fugter fødderne hele dagen med den særlige formular. Lad en del af din pedicure være at bruge denne creme, når du har tid i løbet af ugen, eller når dine fødder kræver ekstra pleje. Den absorberes inden for 60 sekunder og fedter ikke. Fantastisk til daglig brug!

 

Sidste del

Til sidst, tag et par sokker på for at holde fødderne varme og giv fugtighedscremen tid til at trække godt ind i huden.

Dine fødder skulle nu være bløde og glatte. Den bedste måde at holde dem sådan er at give dem en pedicure, så ofte du kan.