Fodpleje om aftenenVed at indføre en simpel fodplejerutine bliver dine fødder mere velplejede samtidig med, at rutinen hjælper dig med at undgå almindelige fodproblemer i fremtiden. Her finder du ud af, hvordan du vågner op med blødere og aflastede fødder, som du er klar til at vise frem dagen efter.

 

Derfor er natten det rette tidspunkt

Dine fødder vil højst sandsynligt være klar til lidt forkælelse om aftenen, hvis du har været på farten hele dagen. Udover at dine fødder er mest trængende på det tidspunkt, så er en fodplejerutine om aftenen også det første skridt mod at holde dine fødder sunde, bløde og smukke.

Første skridt

Begynd med at vaske og tørre dine fødder. Fødder har en tendens til at blive mere beskidte og mere svedige end andre dele af kroppen, så det er en god idé at vaske dem hver aften for at slippe af med bakterier. Vær ekstra opmærksom på dine tånegle og området mellem dine tæer.

Dernæst skal du fjerne død og hård hud fra dine fødder. Det betaler sig, hvis du gør dette regelmæssigt, da dine fødder så forbliver i en god stand, der hjælper med at forebygge alvorligere problemer på længere sigt.

Et produkt som Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fodfil med diamantkrystaller kan bruges dagligt til at fjerne overskydende, tør hud. Rullehovedet pudser blidt den hårde hud væk på få minutter og efterlader dig med fabelagtig blød og smuk hud.

Når du er færdig, bør du forkæle dine fødder med et varmt fodbad for eksempel med Scholl Velvet Smooth Fodbad. Det hjælper med at lindre ømhed og smerte og løsner op i dine fødder efter en lang dag. Scholl Velvet Smooth Fodbad er en god tilføjelse til vandet, da det indeholder grøn kaviar, havserum og vitamin E, der hjælper med at rense dine fødder og får dem til at slappe af.

 

Sig farvel til tør hud på fødderne

For at afslutte forkælelsen skal du fugte dine fødder for at undgå, at den tørre hud kommer igen. I stedet for at tage et bad eller løbe rundt, når du skal i seng, vil dine fødder have en uforstyrret chance for at opsuge al den fugt de behøver.

Scholl Velvet Smooth Natcreme er ideel, da den hjælper med at holde din huds fugtniveau i balance. Dine fødder vil føles dejlige – og du vil også kunne se en forbedring. Hjælp med at få dine fødder til at slappe af og gør dem klar til sengetid ved at massere cremen ind i hver fod. Ved at ælte sålen, hjælper du med at løsne musklerne op og sætte gang i kredsløbet. Til sidst skal du strække dine tæer ved forsigtigt at rykke dem frem og tilbage. Det hjælper på stramhed og ømhed.

Husk at huden på dine fødder er ca. 10 gange tykkere end på andre dele af kroppen, så den har brug for en rigtig tyk fugtighedscreme. Det ideelle dække vil sørge for langvarig fugtighed, der hjælper med at forhindre tør hud på fødderne dagen efter.

Påfør det før sengetid og tag et par bomuldssokker på, så dine fødder vil blive forkælede, mens du drømmer.

Du vil vågne op til blødere, glattere og gladere fødder, der er klar til en ny dag!