Av! Åh nej… Jeg knækkede en negl

 


Vi har alle de øjeblikke, hvor en af vores negle knækker, som regel lige før vi skal ud ad døren, og vi ellers gerne vil have, at vores negle ser perfekte ud. Det er især irriterende, hvis du er hysterisk omkring din neglepleje og lægger meget arbejde i at få dine negle til at se flotte ud. Hvis ikke du behandler en knækket negl, kan den blive udsat for yderligere rivning og ødelæggelse, der kan være meget smertefuldt. Her er nogle hurtige og enkle løsninger til at ordne en knækket negl.

Tape den ind
Hvis du har foretaget en manicure inden en aften i byen, og en af dine negle er knækket, må du ikke gå i panik. Det er ikke en katastrofe. Du kan lappe det midlertidigt ved at prøve at sætte neglen tilbage med et lille stykke klisterbånd. Brug noget almindeligt klisterbånd, der nemt kan fjernes efterfølgende. Brug en lille saks og klip et lille stykke, der er lidt større end størrelsen på berørte område, hvorefter du forsigtigt klistrer det over neglen – på den måde kan du stadig se din manicure, mens neglen ikke vil sætte sig fast i tøjet.


Klip den
Hvis den knækkede negl er for ødelagt til at fikse, er det nok bedst at klippe den af og omforme den. Brug en negleklipper eller -saks til at klippe skarpe og takkede kanter, der kan hive fat i tøjet og føre til yderligere ødelæggelse, til. Brug derefter Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil til at omforme neglen uden noget besvær. Brug den vedhæftede fil til forsigtigt at udglatte alle ujævne overflader, og så længe neglen ikke er knækket for langt nede, kan du file neglen, så den ligner de andre negle.