Almindelige pedicurefejl - og en guide til, hvordan du undgår dem

Med en smule tid og umage kan du få silkebløde og blankpolerede fødder efter en hurtig pedicure derhjemme, der vil gøre alle andre misundelige. Hvis du ikke er forsigtig, kan du dog gøre med skade end gavn, lige fra rifter til det rette tidspunkt at bruge en fil. Vi vil tage dig med gennem nogle af de mest almindelige pedicurefejl, og forklare, hvordan du undgår dem, så du kan få dine fødder til at se smukke ud.

Et snit i dine fødder
Snitsår kan nemt forekomme på et øjeblik, især hvis du ikke er opmærksom. Det er lige fra at klippe noget af huden af med en negleklipper til hudafskrabninger som resultat af filing. Du kan ende med en bakteriel infektion, hvis såret er dybt nok. Dette sker især, hvis du trimmer neglebåndet, som du bør lade helt være med eller overdrage til en professionel.

 

Sørg for at dine fødder er tørre
Det er vigtigt at sørge for, at dine tånegle er helt tørre, når du har lakeret dem. Gå med klipklappere efter lakering og bliv ved med det, indtil neglelakken har sat sig. Det kan tage noget tid, før det er helt tørt, så sørg for, at der er meget luft omkring dine fødder for at fremskynde processen.

 

Beskyt dine negle
Det er rimeligt nemt at glemme, at du stadig skal beskytte dine tæer og fødder fra solen efter alt det arbejde, du har foretaget. UV-beskyttere kan få din neglelak til at blive gul, så tør efter med et håndklæde, hvis du bruger det. Et afsluttende lag lak vil beskytte dine negle fra solen, men det kan nedbrydes med tiden, så husk at påføre et nyt lag nogle gange om ugen, så du er godt dækket ind.

 

Hold dine fødder smukke

Hvis du leder efter en alt-i-en løsning, giver Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil dig en komplet neglerutine i ét produkt, der giver dig skinnende og sunde negle uden noget besvær. Produktet kommer med tre hoveder og en berigende, nærende olie, der hjælper dig med at få det perfekte look. De er:

  • Filer : Vores fil kører lige over neglen, reducerer revner og udglatter kanten på neglen.
  • Pudser : Udjævner og udglatter neglens overflade.
  • Giver glans : Danner øjeblikkeligt en sund glans.

Scholl Velvet Smooth Elektroniske Neglefil virker automatisk og reducerer postyret med selv at polere neglene. Du skal blot tænde produktet, og du vil se, hvor ubesværet det tager sig af dine negle. Vis dine resultater frem til dine venner og beundr de WOW-oplevelser, neglefilen kan give dig.