10 tips til negle med en WOW-effekt – hemmeligheden bag smukke, skinnende negleVil du have smukke, skinnende negle, der er lige så perfekt soignerede og smukke, som hvis du lige var trådt ud af en skønhedssalon? Intet problem! Det er nemt med disse 10 enkle hemmeligheder, som folk fra skønhedskredsen sværger til.

1. Perfekt beskyttelse
Husk altid at bære handsker, når du vasker op eller rengør badeværelset for at beskytte dine negle. Skrappe rengøringsmidler og dine hænder, der er i vandet i lang tid ad gangen kan udtørre overfladen på dine negle, så de bliver tørre, sårbare overfor afskalning og lettere knækker.

 

2. Spis rigtigt
Hvis du vil have stærke, sunde negle, bør du kigge på din kost og sikre, at du får rigeligt med vigtige fedtsyrer, som findes i laks, andre olierede fisk og hørolie, så du undgår, at dine negle bliver skrøbelige og tørre. Sørg også for at få rigeligt med zink, der forhindrer de hvide mærker på dine negle i at opstå fra tid til anden, fra kød, fisk og mejeriprodukter.

 

3. Klip dine negle rigtigt
Hvis du vil undgå indgroede tånegle, skal du klippe dine negle rigtigt. Fodeksperter foreslår, at du bruger en rigtig neglesaks som Scholl Neglesaks og klip lige over i små bidder ad gangen, så du undgår at svække neglen. Klip aldrig hårde kanter, da det kan medføre indgroede negle.

 

4. Fil væk
En neglefil er et af de vigtigste redskaber i dit negleplejesæt. Fil tåneglene forsigtigt med en neglefil efter du har klippet dem, så du udjævner de skarpe kanter. Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil har et specielt filehoved, der lader dig file dine tånegle lige over. Den kan også forme neglene på dine fingre mere præcist end en manuel neglefil.

 

5. Slib dem
Vil du have skinnende, sunde negle, uden at du skal polere dem? Så kan du slibe dem, da det udjævner hver negls overflade for en super skinnende finish. Vores Scholl Velvet Smooth Elektronisk Neglefil kommer også med et separat slibehoved, så du hurtigt kan udjævne defekter på dine negle samt et poleringshoved, der giver neglene en sund, velplejet finish.

 

6. Klip ikke neglebånd
Prøv at undgå at kippe neglebåndene ved dine negle, da det kan føre til infektioner. Hvis du vil gøre noget, kan du forsigtigt pakke en neglebåndspind ind i et fugtigt stykke bomuld og blidt skubbe båndene tilbage efter et varmt bad.

 

7. Undgå acetone
Hvis du regelmæssigt går med neglelak, bør du undgå at bruge neglelakfjerner, der indeholder acetone, især hvis du har skrøbelige negle. Det er en af de ting, du skal undgå, da det dræner neglene for fugt og efterlader dem sårbare over for brud.

 

8. Vælg naturlighed
Drop akrylneglene og gelmanicuren i et par uger og lad dine negle være naturlige. Jo flere kemikalier og ingredienser dine negle udsættes for, desto svagere og mere sårbare for brud bliver de. Du bør i stedet behandle dem med en hjemmepedicure, der sikrer, at neglene er skinnende, sunde og velplejede.

 

9. Olier dem
Hvis dine negle er tørre og tilbøjelige til at knække, kan du prøve at massere en fugtgivende negleoile ind i dem hver aften før sengetid. Scholl Velvet Smooth Neglepleje Olie er lavet af syv nærende olier, der fugter neglebåndende og neglene, så du får mere skinnende og sunde tå- og fingernegle.

 

10. Hold øje med dine negle
Forandringer i dine negle kan være en indikation på en svampeinfektion. Hold øje med gullige/brunlige misfarvninger på neglen, hvide ”øer” på neglens overflade eller om udseendet af neglen bliver grovere og mere skrøbelig. Behandl den med en neglesvampbehandling, der er specielt lavet til at gennemtrænge neglen for at dræbe neglesvampen ved dens kilde. Det hjælper også med at undgå spredning af svamp og beskytter mod tilbagevenden.