Scholl GelActiv Såler

Formet, så de passer til alle sko.

De nye Scholl GelActiv Såler er med til at forebygge trætte og smertefulde fødder - og de er særligt udviklet til at opfylde to forskellige behov.

GelActiv Everyday

Scholl Scholl GelActiv Såler - Everyday

Scholl Gel Activ™ Everyday indlægssåler giver dig overlegen støtte i dine hverdagssko.

Uanset om du vil kunne shoppe i længere tid, slentre en tur med familien eller tage en hurtig gåtur i nabolaget, støtter de nye Scholl GelActiv Såler - Everyday dine fødder, så de har det godt hele dagen.

Bedst til:

• Hverdagssko
• (Ankel)støvler
• Trainers/sportssko

GelActiv Sport

 

Sportsindlægssåler så du kan være aktiv i længere tid

Med en kraftfuld støtte og støddæmpning til svangen, er Scholl GelActiv Sports indlægssåler omhyggeligt designet til anvendelse i sportsfodtøj. De bidrager til reducering af det massive pres, som opstår ved løb og andre typer sport.

Velegnet til:

Løbesko
Sportssko

GelActiv Work

Scholl GelActiv Såler - Work for støtte hele dagen.

GelActiv-teknologien reducerer belastningen, når dine fødder rammer jorden, og giver længerevarende støtte. Disse stødabsorberende indlægssåler reducerer presset på dine fødder. De er især gode, hvis du har et aktivt job, hvor du går eller står meget. Prøv Scholl GelActiv Work indlægssåler og arbejde så længe, som du vil. Den bløde gel med indbygget svangstøtte reducerer tryk, så dine fødder ikke er ømme og ukomfortable, sidst på dagen

Bedst til:

Arbejdssko 
• Hverdagssko
• Sportssko

Erfaring og innovation i skøn forening

Den perfekte balance mellem støddæmpning og støtte

Den nye Scholl GelActiv-teknologi omfatter to typer gele, som har vist, at de kan absorbere selv de mindste stød og effektivt reducere den påvirkning, man oplever, når man går eller løber. Den fastere gel støtter svangen og hælen, mens den blødere gel giver en værdifuld stødpudeeffekt og en yderligere stødabsorberende effekt.

De nye Scholl GelActiv Såler kan tilpasses, så de kan bruges til alle skostørrelser. Og takket være det enestående greb på undersiden glider de ikke, når de først er sat i.

Indlægssålerne kan rengøres og bruges igen: Du skal blot tørre dem af med varmt sæbevand.

 

100 års erfaring.

Vi har stadig samme lidenskab og værdier som vores grundlægger, dr. William Mathias Scholl: Vi tror på, at sunde fødder giver øget komfort og velbefindende - og det er lige nøjagtigt det, vi forsøger at levere med vores produkter.

Scholl GelActiv-teknologi.

Den unikke og innovative GelActiv-teknologi omfatter to geltyper, som effektivt absorberer stød og reducerer trykket på fødderne: En fastere gel, som støtter svangen og hælen, og en blødere gel, som sikrer optimal stødabsorbering.

Sig farvel til ømme fødder.

Tips til at undgå trætte og smertfulde fødder.